Parfümöt keresek! "Mandarin, sárgadinnye kezdettel, ami később jázmin, frézia jegyekbe fordul át" Valaki tud segíteni?
Avon újságba szokott lenni jázmin, frézia illatú.
Épp az előzőben néztem én is egyet.
Itt fel vannak sorolva az Avonos parfümök: [link]
Olvasd végig őket, hogy melyikbe találsz olyat ami neked kell, és rendeld meg egy újságból.
Pl: Simple Elements- Perfect Cotton EdT:frézia, mandarin, vízililiom.
vagy: Perceive parfüm-Orientális-virágos illat fréziával, körtével és pézsmával elegáns üvegbe zárva.
Vagy egy másik ötlet: vannak boltok ahol kimérős parfümöket lehet kapni, ott nagyon sok gyümölcsös virágos illattal lehet találkozni. keress fel egy olyat szerintem.
Remélem tudtam segíteni.
Szia!
Ezek mind hasonlók szerintem:
Avon Just Play for Her EdT:
Citrusos illatkategória: citrusok levelei, kardamon, gyöngyvirág, fehér tea, frézia
Avon Make Me Smile EdT:
Citrusos illatkategória: mandarin, jázmin, tonkabab
Avon SUMMER WHITE EDT:
Virágos illatkategória. Friss és tiszta nyári illat, melyben a fehér grépfrút, a frézia és a narancsvirágolaj aromáit a jázmin és az orchidea érzéki jegyei ölelik körül. Az alapillatot a pézsma és a keleti szantálfa határozza meg.
Avon PASSION DANCE EDT:
Ciprusos illatkategória. Főleg növényi és gyümölcsös illatjegyekből áll, mint például grépfrút, papaja, vízililiom, jázmin, fekete nárcisz és fekete rózsa. Az alapillatban a borostyán, a moha és a pacsuli szenvedélyes akkordjai bontakoznak ki.
Anci
www.anciavon.lapunk.hu
Szia!
Nem azt mondtam, hogy az lesz az, de a frézia, a jázmin és a citrusos gyümölcs benne van. Az, hogy milyen összetételben és hogy mikor jönnek ki az illatjegyek, az változó lehet.
Azért ajánlottam ezeket, mert ha van lehetőséged megszagolni, hátha köztük találod, amit szeretnél..
Segíteni próbáltam volna, ha nem sikerült, sorry...
Anci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!