Hogyan van egyes lányoknak dús ajka?
Figyelt kérdés
Pl instagramon. Nem modellekről van szó, hanem egyszerű átlagemberekről, ha utcán megyek, egyiknek sincs olyan. Mi a titkuk, mit használnak? :D2016. dec. 25. 22:21
1/10 anonim válasza:
Sőt! Vannak nagy lábú lányok is, meg kis fülűek, és pisze orrúak. A titkuk? ÍGY SZÜLETTEK!
2/10 anonim válasza:
gondolom jól tudnak képszerkeszteni :)
3/10 anonim válasza:
Mondjuk genetikával? Vagy műtéttel:D
4/10 anonim válasza:
Képszerkesztés, plasztika, születés. Nem tudom mire vagy kíváncsi.
5/10 anonim válasza:
Olyan lanyt sem latsz sokat szerintem az utcan,akinek 1 meter hosszuak a labai,en megis itt vagyok😀
Instan meg nyilvan ott van a szerkesztes,smink,kulonbozo pozok... Szerintem sokan tudnank ugy csucsoriteni,mint ezek a vastag ajku lanyok,csak nem szokasunk.
6/10 anonim válasza:
Amerikába teljesen elfogadott ha a 13 éves gyereknek póthaja van. Ott van még a Photoshop meg egyéb szerkeztők.
7/10 anonim válasza:
Nekem genetika,mindig mondják (élőben),hogy milyen jó.
8/10 anonim válasza:
1. így születnek
2. előnyös szög
3. jó smink
4. photoshop
5. plasztiklai műtét
kérdezd őket.. nem a világ 8. csodája azért ez.
10/10 anonim válasza:
Jó szög, meg úgy formálják a kèp kedvéért. Nèha már gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!