Manapság alkalmakra vérvörös rúzs k*rvás?
A gond szerintem azzal van,hogy olyan lányok is viselik,akiknek a stílusának köze nincs hozzá.Sportcipő meg melegítő felső...
Önmagában a szín egyáltalán nem k*rvás.A piros egy szép szín.Ha a megjelenésed ízléses akkor nem elszel az.Anyukád emiatt nincs lemaradva a korral,csak más a véleménye.Emiatt nem kell lenézni.Egyébként meg rajtad lesz egész este,nem rajta.Úgy,hogy igaziból ez a te döntésed marad.
Nem.
Egyébként anyukád azt mondja neked, hogy csúnya vagy? Rá ütöttél?
Én is sötétbarna haj, vörösesbarna szem hófehér, de kissé rózsás bőr. Nekem is jól ál, nem ku......ás, ha nem köldöki kivágott pólóval meg se......gkidobós gatyesszal/szoknyával hordod. Tehetsz mellé csüngő ezüstös ékszereket, az jó illik hozzá, egy kis dekoltázs is kinn lehet(csak épp a szélét villantsd meg), de ne úgy, mint a Kelemen Annáé!
És nem ku......ás, meg nem is "túl ünnepi" árnyalat a piros rúzs.
Szerintem elegáns és bájos is tud lenni, ha nem túlságosan villantós rucikkal ill levesbelógó ékszerekkel(kicsit lehet hosszabb, de ne éjen a válladig le)társítod össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!