Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Manapság alkalmakra vérvörös...

Manapság alkalmakra vérvörös rúzs k*rvás?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, idén szilveszterkor viselnék legelőször vörös rúzst, de anyukám meggyőződése szerint így nagyon csúnya vagyok,mert szerinte k*rvás. A rúzsok híve vagyok, de még sosem viseltem vöröset. Anya van lemaradva a korral, vagy tényleg k*rvás? (Barna haj barna szem)

2016. dec. 21. 20:09
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
most próbáltam ki, szerintem nagyon jól nézek ki benne, nagyon nőies:D
2016. dec. 21. 20:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Ahhoz több kell.
2016. dec. 21. 20:20
 3/16 anonim válasza:
73%

És ha random valakik azt írják, hogy k*rvás, akkor nem pirosra fested?

Szerintem k*rvás.

2016. dec. 21. 20:37
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
A tudomány hivatalos álláspontja szerint ku*vás. Brit tudósok megállapították, és kísérleti eredményekkel igazolták.
2016. dec. 21. 20:39
 5/16 anonim válasza:
80%
A fekete is meglátszik a f**on.
2016. dec. 21. 20:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Veszem észre, hogy manapság megint kezd divatba jönni.
2016. dec. 21. 20:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyan hatasu, de lehet nagyon elegans is. Attol fugg, hogy tudod-e viselni es mit veszel fel melle. Tud szep, noies is lenni.
2016. dec. 21. 20:58
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Figyelemfelkeltő-e? 100%-ig. K.rvás? Nem feltétlen. Egyrészt egy vörös rúzs nagyon kihangsúlyozza a szajat, ezért csak szép szájformához, és szikrázó fehér mosolyhoz illik igazán. A másik, hogyha vörös a szád, akkor az az ékszered, mindenhol máshol minimális smink legyen, ne valaszz hozzá feltűnő fülbevalót. Megefelelően viselve nagyon nőies elegáns és szexi tud lenni, viszont ha valaki túlzásba viszi akkor igénytelen, és könnyűvérű hatása van. A valasztott árnyalat sem mind1, kihez mi passzol, van akinek a szinte már narancsos piros, van akinek pedig a bordós vörös áll jól.
2016. dec. 21. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a szabályok sincsenek kőbe vésve. Én hétköznap is hordok vöröset, de én MAC-bvzi vagyok.
2016. dec. 21. 21:14
 10/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy valaki bele fog szólni abba, hogy milyen kategóriába tettem. Megnyugtatom a brit tudósos gyereket, hogy telefonról vagyok, és véletlenül történt :D

A többi válaszolónak pedig köszönöm a hasznos válaszokat!:)

2016. dec. 21. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!