Szemöldök világosítás peroxiddal?
Figyelt kérdés
Szőkésbarna a hajam, és sötétbatna a szemöldököm, ezért szeretnék rajta világosítani. Peroxiddal ez megoldható? Hogyan kell használni, hogy csináljam? És hány százalékos legyen az oxi?2016. dec. 4. 18:24
1/6 anonim válasza:
vegyél inkább balea szemöldök szőkítőt, én is azzal csinálom és nekem nagyon bevált. a két cuccot össze kell keverni egy tálkában amit adnak és felkenni 7-10 percig.
[link] erről beszélek :) sokáig elég amúgy, és kb 2-3 hetente kell újra szőkíteni úgyhogy 900ft-ért nagyon megéri sztem
2/6 anonim válasza:
szerintem ne magadnak keverd, mielott meg leszivod feherre a szemoldokod :D
kerd ki a fodrasz velemenyet legalabb az 1. muvelet elott.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat;D
És a Loreal Sunkiss Jelly/Tropical nem jó erre a célra?
2016. dec. 4. 18:48
4/6 anonim válasza:
Azt ne használd az arcodon, amúgy is kevés benne az oxi szóval nem szívná le semennyire tíz perc alatt. A balea direkt arra van kifejlesztve.
5/6 A kérdező kommentje:
És ha a hidrogén peroxidot csak simán ráraknám szőkítő por nélkül?
2016. dec. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!