Sötét hajfestés után 1-2 héttel hogyan hat a szőkítés?
Befestettem a hajam sötétbarna festékkel, hogy eltüntessem a lenövést (pár árnyalattal világosabb az eredeti hajszínem) A kérdésem az hogy ha én 1-2 hét múlva elmegyek fodrászhoz hogy csináljon nekem balayage/copacabana hajmelírt akkor az sikeres lesz így hajfestés után? Bocsi a hülye kérdésért, csak eddig falusi fodrászom volt aki mesterien tud öreglányokat dauerolni viszont komolyabb frizurákhoz nem igen érthet márcsak azért is gondolom ezt mert egyszer megkértem hogy csináljon nekem balayage/copacabana melírt és az egész egy nagy rakás sz@r lett semmi változást nem vettem észre a hajamon..pláne hogy "szőkítés" után az egészet lekente világos barna festékkel..azt mondta hogy legalább 4 alkalom után lesz olyan a hajam amilyet szeretnék.. ezzel teljesen elbizonytalanított. És most szeretnék adni mégegy esélyt ennek a hajstílusnak így felkerestem egy komoly városi fodrászatot igaz 3x olyan drága.. szóval akkor ott már sikerrel járhatok a haj melírral elsőre?
Válaszokat előre is köszi..
18/L
Mindenképp mondani kell a fodrásznak, mit, mikor kentél a hajadra (jó esetben megkérdezi, ez alap.
A bolti festékektől nagyon nehéz a hajat megszabadítani, tehát lehetséges, hogy a szőkítés nem hozza meg a várt eredményt sajnos. Bár ha csak a tövét festetted, nem lehet nagy baj, ha korábban nem volt minden egyes alkalommal végigfestve az egész hajhossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!