Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Meg szeretnék tanulni sminkeln...

Meg szeretnék tanulni sminkelni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Hogyan tanulhatnék meg sminkelni, ha anyukám, keresztanyám sohasem sminkelt, és nincs sem lány testvérem, sem lány unokatesóm sem... internetes videókból? De hát azt sem tudom milyen sminkcuccokat kéne vennem... a barátőim meg a szüleik sminkjeit használják, nem tudom őket kérjem meg hogy jöjjenek el velem segítsenek?

2016. dec. 4. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Ha én youtube előtti időkben újságokból össze tudtam ollózni, hogy kell, neked ma már nagyon butusnak kell lenni, hogy ne találj oldalakat, ahol ezeket leírják.

Hány éves vagy?

2016. dec. 4. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nézz youtubeon videóka, egy csomoszr mondják hogy hol vették a cuccot, azt meg már csak látod hogy hogy néz ki, meg persze azt is elmondják hogy mire jó. interneten kb minden fent van, bárminek utánna tudsz olvasni. meg gyakorolj egy csomot, nyilván az egy csomot számit. sok sikert! :D
2016. dec. 4. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:

nehogy már gondot okozzon ez, annyi youtube videó és ezzel foglalkozó blog van h nemigaz..

bemész a boltba, veszel egy alapozót, szemfestéket szempillaspirált, tust meg vmi szájfényt, tökmind1 melyik márka aztán kell egy tükör gyakorolni és kész.

2016. dec. 4. 19:08
 4/5 anonim válasza:
Nem ártana tudni, hogy melyik smink mire való, nehogy a rúzst kend a szemhéjadra.
2016. dec. 7. 15:47
 5/5 anonim válasza:
2020. márc. 29. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!