Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Írnátok jó parfümöket, amelyek...

Írnátok jó parfümöket, amelyeknek tartós az illatuk, és nagyon sokáig rajta maradnak a bőrön?

Figyelt kérdés

Olyan parfümöt keresek, amelyből ha reggel magamra fújok, estére sem tűnik el teljesen az illata, tehát tartós.

Valami extra nőies illatot keresnék, ami szexi és magával ragadó. Aki tud ilyen illatokat, az írna nekem párat?:) Köszönöm előre is!

2016. nov. 27. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Coco Mademoiselle, Black Opium, Poison Girl, Angel, Alien, Flowerbomb, Fracas, JPG Classique, Lutens Fleurs d'Oranger

Igazából a parfümériás edp-k 8 órát (vagy többet is) szoktak bírni, persze vannak kivételek.

Olcsóbbak közül Pink Sugar, Truth or Dare, Truth or Dare Naked, Dana Tabu

Hogy kinek mi a magával ragadó, az meg teljesen szubjektív. A Hypnotic Poison, Sí, LVEB is elég tartósak, sőt népszerűek is, szerintem meg elviselhetetlen mindhárom :).

2016. nov. 27. 18:18
 2/5 anonim válasza:
Versace !!! Kimostam a ruham és még mindig érzik azon is :)
2016. nov. 27. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
YSL Black Opium, Dior Addict, Dior Hypnotic Poison. Ezek mind nagyon tartósak (van, hogy fürdés után is ki lehet venni a csuklómon, pedig rendesen tisztálkodom), és nagyon jó illatok.
2016. nov. 28. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Thierry Mugler-Alien

Lancome-La Vie Est Belle L'absolu

Giorgio Armani-Sí

Jean Paul Gaultier-Classique edp

Chloé-Chloé edp

Yves Saint Laurent-Manifesto L'elixir

2016. dec. 17. 13:05
 5/5 anonim válasza:
fórum pláza arkád vagy valami bemész megkeresed ezt az üzletet -->ZARA nem kell megilyedni ruha bolt de televan minőségi parfümmel
2016. dec. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!