Mondanátok olyan parfümöket amelyeknek nagyon jó illatuk van? Bármilyen lehet.
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 12:51
1/10 anonim válasza:
naomi campbell cat deluxe at night de neki is van több ami nagyon jó csak ez a favorit akkor lady gaga fekete parfümje ,oriflame -sparkle in paris.
2/10 anonim válasza:
Mindegyik Escada parfum illata varazslatos de tenyleg :) meg a marc jacob daisy is isteni :)
3/10 anonim válasza:
Azon a véleményen vagyok, hogy mi hiába mondunk jó illatúakat, lehet, hogy rajtad büdös lesz és nem tetszik. Egyénfüggő, kinek mi áll jól.
4/10 anonim válasza:
én már rég óta használom a Far Away parfümöt,amit az Avontól szoktam rendelni.. egyszerűen imádom. imádom,imádom.:D
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. júl. 27. 14:44
6/10 anonim válasza:
Far Away valóban nagyon jó, én is az AVON-ból szoktam rendelni, katalógust kérj és ott meg is tudod szaglászni, h melyik illat tetszik neked :)
9/10 anonim válasza:
Playboy Play It Lovely
Playboy Play It Spicy
Playboy Play It Pin Up
Playboy Play It Rock
Christina Aguilera Red Sin
Bruno Banani Magic Woman
Mexx Black
Puma Jam
Adidas Fruithy Rhythm
Avon Secret Fantasy Star
Avon Secret Fantasy
Lady Gaga Fame
Guess Seductive Sunkissed
10/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
megveszem majd őket, mondjuk a Lady Gaga parfüm az nagyon érdekelne.
2013. júl. 28. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!