Mennyibe kerül egy füllyukasztás?
Nekem Körmendy Katánál (Győrben) 1800.- volt a kettő, egyik porcban. Ja és a két fülbevaló is benne volt az árban+a gyulladáscsökkentő kenőcs.
Az igaz, hogy ahány hely, annyi ár. Viszont sose csináltatnám kozmetikussal. Inkább "szakemberhez" fordulok.
Nekem ingyen volt a füllyukasztás. :) Szomszéd szúrta át, minden gond nélkül. És sokkal olcsóbb volt... ;)
[A fülbevaló viszont kb. 4000 Ft. :P:S]
Természetesen helyenként változó az eljárás.
Erre mi felén egyáltalán nem számít,hogy vagy e már 18...
Kozmetikában általában 1000 Forint között mozog az ára. De érdeklődj előre nyugodtan, ott ahol szeretnéd elvégezni a lyukasztást!
Sok sikert! ;)
Sziasztok!
Én annyit kérdeznék,hogy füllyukasztáshoz csak arany,ezürt,ill, nikkelmentes fémből készült fülbevalót használhatók,vagy lehet mmondjuk bizsut is?vagy elég ha esetleg aranyozott vagy ezüstbevonat van rajta?magamnak szúrnám és tudni szeretném melyiket betenni ezek közül.
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!