Rossmannban vagy müllerben lehet kapni?
Figyelt kérdés
Most találtam rá erre a tusra: Paris Berlin - "L'Intense liner" - száraz tus, nagyon jól hangzik, valamelyikőtök nem tudja,hogy rossmannban vagy müllerben esetleg dm-ben lehet e kapni? Még nem volt alkalmam elmenni ezeket a boltokat sorra bejárni, hátha valaki találkozott a termékkel :) köszönöm2010. ápr. 29. 16:34
1/6 anonim válasza:
Dm-ben, meg Rossmannban tuti hogy nincs. Ez professzionális márka, sminkesek használják főleg. Szerintem Müllerben sincs. Netről lehet rendelni. Vagy az Ó utcai sminkes boltban is van.
2/6 anonim válasza:
Ja ez a bolt egyébként Pesten van, azt nem írtam.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, esetleg pontos címet is tudnál mondani?
2010. ápr. 29. 22:15
4/6 anonim válasza:
[link] na itt van az oldal alján ez a tus, 1600ft. Cím: 1066 Budapest, Ó utca 24.
Nyitvatartás:
Hétköznap 9-18-ig,
Szombaton: 9-13-ig
Vasárnap: Zárva
5/6 anonim válasza:
Ja ez nem is az a tus:D Ez Paris Berlin cake eyeliner, de ez is száraz tus.
6/6 anonim válasza:
Vagy Kecskeméten, a Rouge szalonban. (wesselényi udvar, paróka és smink bolt)
www.makeupmarket.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!