Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A filces szemhéjtusokból...

A filces szemhéjtusokból melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Essence, miss sporty kizárva. Olyan kell, ami van a dm-ben is.
2010. ápr. 29. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A mammuti dm-ben és egy újpestiben kerestem, de az eladó még csak nem is hallott filces szemhéjtusról. :D

Én oriflame-ből rendelem, nagyon szeretem őket, mert tartósak (annyira nem, mint az ecsetes, mert sokkal vékonyabb rétegben viszi föl a kontúrt, de egy sima meleg napot bőven kitart) és sokkal könnyebben tudok bánni vele, mint a mezei tusokkal. Hogy a márkájuk milyen, azt nem tudom.

2010. ápr. 29. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én pont a mammuti dm-ben vettem maybelinne-t, de azzal is ugyanaz a bajom mint az összes többi filcessel: hogy egy idő után (ami nagyon rövid idő) elkezdi azt csinálni hogy a hegye nem fog, csak ha egy kicsit megdöntöm akkor úgy kb a közepével tudok rajzolni... így elég macerás és csúnya lesz az eredmény... szóval én inkább a rendes tusra szavazok.
2010. ápr. 29. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is a rendes tusra esküszöm, próbáltam a filcessel hátha egyszerűbb, de nekem nem az. Előző válaszoló ahogy írta, mintha beszáradna, pedig mindennap használom.
2010. ápr. 29. 16:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! Amúgy nekem is az a tapasztalatom, hogy hamar beszárad, nálam konkrétan még az is, hogy az essences filces tusom fekete helyett sötétszürkén fog. Azt hittem, hogy a többi márka esetleg jobb, mert ugyebár az essence nem a legminőségibb.A rendes tussal az a bajom, hogy kicsit ügyetelen vagyok hozzá, vagy ha netalán sikerül is egy egyenes vonal, akkor meg túl vastagra sikeredik és én vékony vonalat szeretnék. Akkor szerintetek melyik rendes tus a legjobb, mert a rimmel-es hamar elkenődik. Az astoros tusról sok jót hallottam, de nem drága egy kicsit?
2010. ápr. 29. 18:51
 5/8 anonim válasza:
én ASTOR-t használok
2010. ápr. 29. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Avonos tusom van perfect wear azt hiszem tök jó és szépen lehetett dolgozni vele még 2 hét után elkezdte hogy nem fog csak ha rányomok a kezemre...jön kis festék ki és a végét belemártom,tehát felszívja a vége.

A sima tus nekem macerásabb még így is hogy ezzel ilyen probléma van.

2010. ápr. 30. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem már volt ilyen filces tus.. de nem voltam megelégedve vele, mert inkább ilyen szürkés lett, nem jött belőle rendesen festék, pedig mindig használtam.

vannak olyan tusok, aminek ilyen filces a vége, de mégis van hozzá festékbödönke, amibe belemártogatod. Astor és Manhattan is volt már, és mindegyik jó volt. Az Astor 2500 körüli, Manhattan 1500 és lényegében ugyanolyan.

kép: [link]

2010. máj. 3. 12:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Manhattan, vízállót használok, és 750ért vettem, és tényleg használom (filces, ahogy te nevezed) :D
2010. máj. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!