Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Igaz, hogy ajak piercing első...

Igaz, hogy ajak piercing első heteiben nem lehet tejterméket enni?

Figyelt kérdés
17/f vagyok és az alsó ajkamba szeretnék kettő kúp piercinget, de azt olvastam egy oldalon ,hogy nem jó ötlet tejterméket enni az első hetekben. Lehet ebben valami logika vagy ez csak paráztatás.
2010. ápr. 28. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tejtermék evés?Jóétvágyat hozzá.
2010. ápr. 28. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem szabad!
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a nyelvemben van piercing és azért nem lehet mert a tejterméktől gombásfertőzést kaphatsz. Inkább bírd ki addig,nehogy vmi baj legyen. Bár szerencsére nálam semmi gond nem volt:)
 4/7 anonim ***** válasza:
am az első ezt mért kérdi?:D:D
2010. ápr. 28. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mert szerintem az első válaszoló nincs tisztába azzal,mi az,hogy tejtermék :DD
2010. ápr. 28. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez valóban így van, ha a szádban nagyobb seb van, vagy kihúzzák egy fogadat, akkor sem szabad pár napig semmi tejet(sajtos, tejfölös, joghurtos stb.) dolgot fogyasztani.

Régen én nem tudtam és volt, hogy beleszakadtam, de azért vigyázni kell mert elég komoly baj lehet belőle.

Úgy tudom kis baktériumok vannak ezekben vagy valami gombaszerűség erre sajnos már nem emlékszem.

De a szalonban is mondták, hogy nem szabad bizonyos ideig tejterméket fogyasztani.

Majd kérdezz rá miután kész vagy, ha esetleg nem mondaná a "mester".

Több mindentől függ, hogy mennyi ideig kell kerülni.

2010. ápr. 29. 01:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem eszel tejterméket... :/ Én mondjuk ettem sajtot, elég hosszú ideig gyulladt is volt a pc-m (nekem 2 van, snakebit). Mára semmi baja, az 1. lassan másfél éve benn van :) Amugy gombás fertőzést kaphatsz. :/
2010. ápr. 29. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!