Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a kedvenc parfümötök lányok?

Mi a kedvenc parfümötök lányok?

Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 22:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Little black dress az Avonból😊
2016. nov. 10. 22:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van sok, de ez teljesen szubjektív dolog, szerintem minden parfüm kedvence valakinek.

Truth or Dare Naked

Black Opium

Elixir des Merveilles

Pure Poison

2016. nov. 10. 23:22
 3/11 anonim válasza:
51%

Szerintem a Mexx eknek nagyon jo illatuk van es nem is veszesen draga.

A kis sarga kereketes a rozsaszin ovalis uvegest hasznalom. A nevet sajna nem tudom. De mint marka nekem bejon. Tartos, kellemes.

2016. nov. 11. 01:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak két fajtát szeretek az összes közül, amit eddig próbáltam. Az egyik a Versace Versus Time For Pleasure, aminek nagyon kellemes gyümölcsös illata van. Ráadásul nagyon egyedi, ezer közül is kiszúrnám azt az illatot. Az én üvegcsém már vagy 10 éve megvan (nem használom, csak különleges alkalmakkor) és még ennyi idő elteltével sem romlott meg, nem változott semmit az illata! :) Ezt nevezem én prémium minőségnek! :)

A másik, amit még szeretek a Dirty a Lushtól. Ez elvileg uniszex illat, bár szerintem inkább férfias. Enyhén mentolos illatú. Egyszerűen úgy tudnám jellemezni, hogy olyan illata van, mint egy férfinak tusolás után. De én nőként is szívesen használom, mert amikor megérzem magamon az illatát, olyan, mintha épp most ölelgettem volna meg egy jó illatú férfit és rajtam maradt volna az illata. :D

30/N

2016. nov. 11. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Nina Ricci Apple Perfume. Imádom <3
2016. nov. 11. 18:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5: szerintem amire te gondolsz, annak nem Apple a neve hanem Nina. Nekem is nagy kedvencem
2016. nov. 11. 21:21
 7/11 Sunshinedoll ***** válasza:
Chanel Mademoiselle, Giorgio Armani Si, Viktor and Rolf Flowerbomb
2016. nov. 12. 12:47
 8/11 anonim válasza:

Avon: Little Pink Dress

Police: To be woman

2016. nov. 26. 23:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Pull & Bear : frosted pink nevu parfum nagyon jo 💞😭❤
2016. dec. 13. 21:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Gucci Eau de Parfum II

Givenchy Ange ou Demon

Viktor&Rolf Flowerbomb

Calvin Klein Euphoria

2016. dec. 13. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!