Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek melyik a kedvenc...

Nektek melyik a kedvenc parfümötök?

Figyelt kérdés
Mit választanátok, ha az ár nem számítana? Melyik korosztálynak, milyen illatok a kedvencei? A fiúk melyeket szeretik a lányokon és a lányok mely illatokat a fiúkon?

2013. szept. 16. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:

amiota van, a Chloe Love-ot hasznalom. eleg draga, de keptelen vagyok lemondani rola :)

20/L

2013. szept. 16. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:

D&G Light Blue és SJP NYC. Mindkettő van nekem.

26/n

2013. szept. 16. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Beyonce heat rush-ját használom évek óta. A drogériás parfümök közül szerintem ez a legjobb. A Chanel meg ilyesmi kategóriájú parfümökről nem tudok véleményt mondani, nem szagoltam még.
2013. szept. 16. 17:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Oriflame Giordani White Gold parfümje. Ajándékba kaptam és rögtön bele is szerettem! :)
2013. szept. 16. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

tobb mindenre vagyakozom, de nem tudom megfizetni most, illetve masra kell a penz

Guerlain - La petit robe noir

Chanel - Coco Mademoiselle

Dior - Dune

eddigi tapasztalatom szerint a pasiknak a konnyu, viragos-gyumolcsos illatok jonnek be a legjobban, ne legyen se tul edes, se tul fuszeres, de egy kis fustos dogosseg johet :)

32N

2013. szept. 16. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Mexx Mexx Women (kaptam, és tökéletesen választották ki, tetszik)

Gabriella Sabatini Ocean sun (sokáig használtam, imádom és épp rendelni szeretnék megint belőle)

Zöld Puma (kiváncsiságból megvettem egy 20 ml-et, elfogyott)

Versace Brigth cystal (kaptam egy 30 ml-t mutatóba, a barátomnak ez is tetszik)

Lacoste Touch of pink (első parfümöm azért bír nagy jelentőséggel számomra)

Én a könnyű-friss-virágos-fás illatokat szeretem.

Oriflame London (a barátom imádja, kár, hogy nem lehet kapni)

2013. szept. 17. 13:04
 7/9 anonim ***** válasza:

DKNY Be Delicious - a páromtól kaptam, nagyon szép emlékek kötnek hozzá

Guess Seductive Sunkissed - All Time Favourite :D

Mexx Black - a legkülönlegesebb, amit valaha szagoltam

Jelenleg Playboy Super Playboy-t használok, hétköznapokra tökéletes :)

A párom a DKNy-t szereti rajtam legjobban. Ő Dior Farenheit-et használ, és Calvin Klein-t, aminek nem tudom a pontos nevét, de valami mennyei *-*

19/L

2013. szept. 19. 23:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Hogy legyen még egy Dior Dune rajongó, itt vagyok én :) Egyszer volt ilyenem, még tiniként, hát nem lesz egyhamar az ára miatt, de a világ legjobb női illatának tartom, egy kategória a Guerlain Shalimar-ral meg a többi illat nagyágyúval. Elegáns, francia parfümök közül nagyon szeretem a Chloékat valamint a Lancome-tól a Tresort.

Hétköznapibb illatok közül szeretem a Gucci Envy Me-t, a DKNY Woment és a Versace Versense-t és a Tommy Hilfiger Tommy Girlt.

Férfi illatok közül kedvencem a Versace Pour Homme, és a Bvulgari Aqua Pour Homme-ja, de a másik, újabb változat, azt hiszem Marine a neve. Van még egy, amit pár hónapja éreztem egy férfin, az valami állati volt, de sajnos elfelejtettem megkérdezni tőle, mit használ.

Eddigi tapasztalataim alapján a férfiak azt szeretik, ha a parfümöd kellemesen, diszkréten keveredik a saját illatoddal és nem úszol az illatfelhőben. Tehát épp annyira érződik, hogy amikor elmegy valaki melletted, éppen csak meglegyint az illata.

28 N

2013. szept. 28. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Drágábbak közül a dolce&gabbana light blue, calvin klein eternity, versacce crystal noar, avonból szeretem a következőket: far away, luminata, kék üveges perceive, atraction, incandes sence.
2021. máj. 2. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!