Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudnátok nekem mondani tiszta,...

Tudnátok nekem mondani tiszta, krémes illatú parfümöt?

Figyelt kérdés
Tehát valami krémes, tiszta, hétköznapokra való de mégis elegáns, és egyedi illatot keresnék. Ami mindemellé tartós is. Létezik ilyen?

2016. nov. 6. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Avon Cherish, Avon Little Black Dress

nekem ezek a kedvenceim (de inkább a Cherish-t használom) az a baj hogy egy kicsit drágák, de tartósak és NAGYON jó illatuk van

2016. nov. 6. 13:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy érted a krémest? Aminek olyasmi illata van mint egy arckrémnek? Vagy hogy teltebb, mély, sokrétű az illata? Igazából a kérdésed többi részével kapcsolatban is hasonlóan bizonytalan vagyok.

Egyedi: attól a függ, hogy a környezetedben miket használnak. Ha biztosra akarsz menni, menj be Bp-en a Neroliba, ott vannak Serge Lutens és Montale parfümök, azokat nem használják sokan Magyarországon.

Hétköznapokra való és elegéns: erre azt mondanám hogy Chanel (bármelyik), de nem tudom a te környezetedben az mennyire lenne egyedi.

Tiszta: Burberry Brit Rhythm - kifújáskor kissé harsány, nerolis, de a leszáradása egy nagyon hosszan tartó, frissen mosott ruha jellegű illat

Jil Sanders Sun: krémes/balzsamos

Dior Pure Poison

2016. nov. 6. 13:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Meg fogom őket illatozni. Az avonosokat megszaglászom a katalógusban, a többiből pedig azt hiszem majd rendelek mintát.

Második, attól függetlenül, hogy nem érted pontosan mire gondolok, egészen eltaláltad az ajánlott illatokat, ahogy nézegettem a véleményeket róluk. :)

Egyébként teljes egészében még én sem tudom megfogalmazni milyet szeretnék, ezek írják talán körül leginkább, amiket leírtam. Valahogy csak úgy tudom mondani, valami fehér illatra vágyok. Valami egyedi, nem mindennapos, de hétköznapokra megfelelő, mégis van benne valami különleges, valami elegancia...Valami olyanra, ami egybeolvad az emberrel. Amitől jó illata lesz az illetőnek, nem pedig jó illatú parfümje.

2016. nov. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!