Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A 100 Ft-osban az alapozók...

A 100 Ft-osban az alapozók rossz hatással lehetnek a bőrömre?

Figyelt kérdés
Eddig a Rossmann-ban és a Dm-ben vásároltam, de kíváncsi lennék,hogy mivel másabbak az itt vásárolt alapozók a 100 Ft-osban lévőktől?
2010. ápr. 28. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, és meglátod. Én egyszer vettem, de azóta többet se. Tiszta illat az egész, nem fed, nem lehet eldolgozni. De mindegyik más, szóval termék függő.
2010. ápr. 28. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 100 Ft-os boltokban sosem veszek olyasmit,amit az arcra (és főleg szemre)kell kenni,kivéve akkor,ha ismert márkáról van szó,amit megbízhatóbb üzletekben is árulnak.Ugyanígy vagyok a 100ft-os élelmiszerekkel is.szóval, 100 ft-os boltban ,ismeretlen márkájú cuccokat venni szerintem nem érdemes.
2010. ápr. 28. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos,hogy rossz hatással,de szerintem nem érnek sokat.Egyszer én is kipróbáltam,hogy na akkor veszek egy extra olcsó alapozót és hát kritikán aluli volt.Ha valami olcsóbbat szeretnél kipróbál akkor esssence,állítólag elég jó termékei vannak asszem 1000 forint.
2010. ápr. 28. 10:06
 4/7 A kérdező kommentje:
azt használok, de ez se tartós :D
2010. ápr. 28. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
alapozóból érdemes márkásat venni,mert ha gagyit kensz az arcodra az nagyon gázosan tud kinézni.én astor-t használok,amelyiknek van egy kis ecset a végén,4000 ft., és sztem nagyon jó.sokat kipróbáltam már de ez vált be. Vagy a Maxfactort tudom még ajánlani.
2010. ápr. 28. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A Maybelinne Affinitone Mineraltól nekem szép fejem lesz, tartós is. 1700akármennyi.
2010. ápr. 28. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
sztem alapozó helyett inkább ilyen krémszarságokat vegyél, amitől széplesz a bőröd és nemkell többé alapozó. na mitszólsz?:D
2010. ápr. 30. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!