Az ezüst nyakláncra milyen anyagok vannak rossz hatással? Roncsolja egyáltalán valami a hétköznapi anyagok közül amivel érintkezik?
Én mindig csak akkor veszek fel ékszereket, ha megyek valahová. Itthonra mindig leveszem és alvás, zuhanyozás előtt is. Viszont nagymamám és több ismerősöm állandóan hordja az züst láncát, még fürdésnél se veszik le. Hosszú évek óta így csinálják és semmi baja nincsen. Időnként nem árt kicsit fényesíteni, lehet erre kapni valami krémet, de fogkrémmel is átdörzsölheted és szép fényes lesz.
A tusfürdő, víz stb ilyen mindennap használt dolgok nem ártanak neki, a nap se szerintem.
Viszont a gyógyvíz valóban el tudja színezni, ezt mi is tapasztaltuk. És azt én is hallottam, hogy ha arannyal együtt van akkor az ezüstöt elszínezi és csúnya lesz.
hogyne lehetne .....fogkrémmel.
Amúgy a kéntől elég brutál tud lenni.Pl nekem olyan samponom volt egyszer és tiszta fekete lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!