Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Első ékszernek jó lenne az...

Első ékszernek jó lenne az arany is a megszokott titán helyett?

Figyelt kérdés

Egy helixet szeretnék. Keresgéltem a neten, hogy rendelek két szép darabot. Elsőnek egy egyenes szárú, titán ékszert kerestem volna, de óriásiak (10-12 mm hosszúak), szinte nincs is olyan 4-5 mm körül, ahogyan javasolták, hogy keresgéljek, és ne legyen túl nagy azért. Másodiknak, az megvan, egy díszesebb, orvosi acél twister. No, de!

Ha azt a babafülbevalót használnám a helixemhez, ami egykoron a fülcimpámban is volt, az baj lenne?

(Tudom, mindenhol titánt ajánlanak, mert azt befogadja a szervezet, és nem allergizál. (Én eleve amúgy allergiás vagyok sajna, a fülcimpámról tudom, szóval ezt figyelembe is veszem) A kérdéses ékszer egy 5mm hosszú, arany babafülbevaló. Csak egy szolid, arany golyó a dísze, semmi extra)

2016. nov. 3. 15:36
 1/4 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés ha nem baj, honnan tudom, hogy valódi arany-e a kérdéses ékszer?

Csak mert vertek már át ötvös-ékszeres boltban, igaz ezüst ékszer miatt. Esküdöztek, hogy így ezüst, meg úgy ezüst, innen-onnan hozatták, aztán bezöldült az egész, az ezüst tisztító cuccos sem vitte le. Na ennyire volt ezüst... Mert én ezüstöt hordok amúgy. (A bizsut fentebb írtam, hogy nem lehet, begyulladok tőle, az ezüst meg egy hidegebb színt képvisel, ami illik is a bőrömhöz, na meg olcsóbb is, szebb is, mint az arany)

2016. nov. 3. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Kell egy jelzésnek lenni a fülbevalóban vagy a végén, így tudhatod meg, hogy arany-e.

Illetve az is lehet, hogy csak bevonat van rajta. Kisebb boltokban pedig szerintem ne bízz meg úgy, hogyha nagyon bizonygatják, hogy innen-onnan van. Ha rád akarják tukmálni, akkor meg főleg. :D

Szerintem ugyanúgy hordhatod, csak előtte fertőtlenítsd le.

2016. nov. 3. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

ezt piercertől kérdezd

nekem pl allergiám van mindenféle nemesfémre (ezüst, arany, feh.arany...) csak orvosifém és titán piercingjeim vannak. ezüst volt orrban régen, de majdnem lerohadt az orrom tőle.

helixbe nem igazán szoktak simát tenni, hanem inkább piercinget...de kérdzed meg ahol szuratni akarod. az a legbiztosabb.

2016. nov. 6. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Választok inkább egy nagyobb de titán anyagú ékszert. Az a biztos.
2016. nov. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!