Csajok! Ti melyik sminkelési szokást részesítitek előnyben, melyiket pártoljátok? Bővebben lent.
1. Hétköznaponként (suliban, munkahelyen) smink nélkül, esetleg natúr sminkre törekedve, és hétvégente (barátokkal, bulikban) vad, erős smink.
VAGY
2. Hétköznaponként - natúr, szolid kereteken belül - erősebb smink, szemsmink, hétvégente pedig ennél csak egy leheletnyivel erősebb smink.
Régebben sokat festettem magam, az alapozó+púder kompozíció után olyan szemsminket raktam fel minden reggel, ami "enyhén" extrém volt, nagyon csillogó, fekete és vad. Aztán rájöttem, hogy mennyivel egyszerűbb fehér szemcerka a nagyobb szem érdekében és spirál - megspórolok vagy negyed órát. És általában azt alvással pótolom:)
Úgyhogy az első.
en a 2 fele hajlok, de igazabol a ketto kevereke vagyok.
atlagos napokon van hogy egyaltalan nem sminkelek, lusta vagyok, nincs kedvem, csak par ora dolgom van, stb.
a legjellemzobb smink hetkoznap: szemceruza, kis pirosito, nagyon ritkan szempillaspiral es ruzs/szajfeny.
buliba erosebben festem a szemem, esetleg hasznalok szemhejpudert is es mindig van rajtam ruzs.
alapozot nem hasznalok, korrektort csak ha szukseges.
szerintem buliba sok no agyonfesti magat es sokkal szebb lenne kevesebb sminkkel. ugyhogy az 1est ezert nem partolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!