Mellbimbó piercing egy vagy mindkét mellben néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Az egyik mint mindenkinek nem olyan esztétikus, amennyiben egy lesz abba szúratom. De ha nem félnék a szoptatás közben fellépő komplikációktól vagy a fájdalomtól(ennek mértékéről akár más piercinggel való fájdalom összehasonlításban is szívesen fogadok véleményt. Egyáltalán jól néz ki? Túl sok kérdés:D Kösssszii2016. okt. 15. 17:32
11/20 Scav válasza:
Nekem eleve nem tetszik a piercing, de ha választani kell, akkor egyikben legyen csak, mert így aszimetrikus lesz, ami most divatos. Egyik ilyen, másik olyan. Sőt, szerintem a jobb mellbe kellene raknod, oda mint ha "jobban" illene.
12/20 anonim válasza:
Szerintem mindkettőbe érdemes, ha az esztétikai szempontokat nézzük. A szoptatás miatt pedig ne aggódj, egyszerűen csak kiszeded és ennyi.
13/20 A kérdező kommentje:
Hmm még hezitálok 1.kibírom-e a másodikat 2. Ha az elsővel elboldogulok jöhet mindkettőbe, de igen ez az asszimetrkius dolog átgondolandó:) Köszönöm!
2016. okt. 21. 21:48
14/20 anonim válasza:
Én mind a kettőbe szeretnék rakatni, ráadásul karikát. Fiú vagyok, csak az a baj hogy gyakran járok úszni, Úgyhogy bámulni fognak rendesen. Már így is néznek állandóan mert tetőtől talpig szőrtelenített vagyok, és van rajtam bőven tetoválás is.
15/20 anonim válasza:
14: Akkor te most vagy valami nagyon nagyon profi úszó vagy, vagy csak szimplán b4zi.
16/20 A kérdező kommentje:
Az jóó, ha beleillik a sítlusodba áldásom rá, köszi,hogy megosztottad megminden de azért választ is írhattál volna :D (noha, talán a mindkettő felé hajlást fejezted ki így)
Utolsó:miért zárná ki a kettő egymást?;D Ha neki ez esik jól? Nehogy az legyen már a mérvadó ha valakinek hónaljkutyája van, és attól férfias..-mást mondok: Aki nekem tetszik hát..nem a szőrtelenítős típus:D Viszont edzz és ettől néz ki cseszett jól.
2016. dec. 26. 21:50
18/20 A kérdező kommentje:
Na update, ha valakinek van kérdése megcsinàltattam mindkettőbe, a nő piercer nagyonügyes volt (ha kell elérhetőség vagy mittudomén) és már másnap hason aludtam szóval nem para:D
2017. márc. 13. 11:33
19/20 anonim válasza:
Utolso valaszolo vagyok. Helyes, orulok hogy meglett! :) nekem is igy volt, nem fajt egyaltalan utana :D
20/20 anonim válasza:
Nekem van mindkettőben és a szoptatásnál se volt semmilyen gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!