Milyen alapozót érdemes használni?
Sztem az ember be az alapozon sporoljon leven a borodrol van szo. Olcso kategoriaban jo a Bourjois (Healthy Mix), de a MaxfFactorrol is jokat hallottam.
En Lancome-ot hasznalok mert ugyan draganak draga de tobb mint 6 honapig eleg ugy, h mindennap hasznalom ergo jobban megeri mint havonta uj alapozot venni. A Bourjois nem ter el sokban a Lancomtol annyi h jobban fenylik tole az arcod de ha van valami tokjo pudered az ugyis lenyomja a csillogast.
bocsika első! De kozmetikus,sminkes,és fodrász vagyok,és nekem az a véleményem a tiédről hogy nem igaz hogy 3000 alatt nincsenek jó alapozók! Hiába veszel te 3000 ft-os alapozót ha az nem mindenki bőrére jó! Elmondom neked hogy a Miss sporty,és a Lovely alapozó nem mellesleg 1000-1500 ft között mozog,valakinek a bőréhez ez is teljesen jó
Üdvözletem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!