Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót érdemes...

Sztrecskó kérdése:

Milyen alapozót érdemes használni?

Figyelt kérdés
Ezelőtt Avon Colortrend és Miss sporty alapozóim voltak, de nem voltam teljesen megelégedve velük. Tudtok olyan alapozót ajánlani, ami ár-érték arányban jó? Max 3000 Ft-ban gondolkodom.
2016. szept. 23. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
3000 forint alatt nincs olyan, ami igazán jó.
2016. szept. 23. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Sztem az ember be az alapozon sporoljon leven a borodrol van szo. Olcso kategoriaban jo a Bourjois (Healthy Mix), de a MaxfFactorrol is jokat hallottam.

En Lancome-ot hasznalok mert ugyan draganak draga de tobb mint 6 honapig eleg ugy, h mindennap hasznalom ergo jobban megeri mint havonta uj alapozot venni. A Bourjois nem ter el sokban a Lancomtol annyi h jobban fenylik tole az arcod de ha van valami tokjo pudered az ugyis lenyomja a csillogast.

2016. szept. 23. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

bocsika első! De kozmetikus,sminkes,és fodrász vagyok,és nekem az a véleményem a tiédről hogy nem igaz hogy 3000 alatt nincsenek jó alapozók! Hiába veszel te 3000 ft-os alapozót ha az nem mindenki bőrére jó! Elmondom neked hogy a Miss sporty,és a Lovely alapozó nem mellesleg 1000-1500 ft között mozog,valakinek a bőréhez ez is teljesen jó

Üdvözletem ...

2016. szept. 24. 09:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem drogériás viszonylatban a Catrice és L'Oréal alapozók jöttek be. A Catrice-től szeretem a Nude Illusiont, a L'Oréaltól pedig az Infallible 24h Matte nevűt. A Catrice 2500 Ft-ba kerül, a L'Oréal 4000 Ft-ba, viszont Glamour-napokon lesz rá 50%-os kupon, szerintem olyan áron érdemes beszerezni.
2016. szept. 24. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Hármasnak igaza van: bőrtől függ, kinek mi jó.
2016. szept. 24. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
3.vagyok,ez már csak így van :)
2016. szept. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!