Lányok! Szerintetek?
Figyelt kérdés
Aki Avonból szokott rendelni melyik parfümöket vagy esetleg termékeket ajánlanátok.. A barátnőmnek szeretnék venni valamit szülinapjára tudom h szereti az "elegáns" illatokat de mellette a citrusos és az édes illatokat sem veti meg a válaszokat köszönöm előre is!2016. szept. 19. 17:36
1/7 A kérdező kommentje:
Ui. : Bocsánat ha rossz kategóriába írtam
2016. szept. 19. 17:39
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Cheris momment. Elegáns, de egyben édeskés illat.
4/7 anonim válasza:
Nem szabad parfümöt ajándékba venni senkinek, csak ha tudod pontosan, hogy mit használ.
5/7 anonim válasza:
Hozzáteszem, nincs olyan, hogy valamilyen illat, a bőrödön bontakozik ki. Nekem van egy erős Gucci parfümöm, ami olyan, mint a dohányfüst, rajtam fűszeres illata van, az egyik barátnőmön vattacukor. Ő mondta, hogy észrevette, hogy minden parfüm édes lesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!