Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiatal lányok tényleg ezt...

A fiatal lányok tényleg ezt csinálják?

Figyelt kérdés
Néha megnézek 1-2 beauty videót a Youtube-on, és le vagyok döbbenve. Fiatal, tizen-huszonéves kislányok kb. 30 féle különféle sminkszer segítségével készítik el a sminkjüket. Hatféle alapozó, hétféle korrektor, BB krém, CC krém, VV krém, stb. Ez tényleg így van az életben is? Komolyan napi 1 órát töltenek a mázolással, ami után úgy néznek ki, mint egy levakolt fal??? Ezek a fiatal lányok, akik smink nélkül is szépek? Ne értsetek félre, én is sminkelek, de én 5perc alatt simán összedobok egy teljesen vállalható sminket, valamint 33 évesen is szép a bőröm és nincs szükségem 25 alapozórétegre. Most akkor kivel van a baj? Velem?
2016. aug. 18. 03:14
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is kb 5 perc a sminkem, feldobom a szemcerkát meg a spirált és kész.

Viszont én nem vagyok olyan szerencsés, mint Te. Vannak néha pattanások, piros helyek, azokat szoktam ahogy lehet, eltüntetni, na de nem 5 kg alapozóval :)

Szóval szerintem Mi vagyunk a normálisak.

Szoktam látni az utcán ilyen vakolatos fejeket...nem értettem soha.

:)

2016. aug. 18. 05:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Reggelente öt percem van sminkelni. :D Ebből kifolyólag öt perc alatt elkészülök.

Nem használok sok sminket, alapozót egyáltalán nem. Tapasztalataim szerint (legalábbis a mi sulinkban) kevés lányon látni vakolatot és báli sminket.

17L

2016. aug. 18. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem csak minimális százalékuk tölt ennyi időt a való életben is minden nap sminkeléssel. meg gondolom (legalábbis remélem), hogy ezek a youtube-os lányok is csak a videókban raknak fel ilyen sminket, átlag hétköznapra nem.
2016. aug. 18. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Nekem is 10 perc, de aki ilyen videókat készít, az azért beszél közben, vagy magyaráz, és azért hosszú a videó. Ha magának csinálja valaki az gyorsan és rutinosan teszi, mert nem kell megmutatni senkinek.

Egyébként több lány is elmondja, hogy nem hord ilyet hétköznapokon. Ezeket a videókat sokan különféle alkalmakra készítik.

2016. aug. 18. 10:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenek akik tényleg képesek emiatt felkelni 4-kor.Én nekem kb 10 perc.Csak korrektor meg szemöldök,szempilla.16/L
2016. aug. 18. 10:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Az egyik videóscsajszi pont azt mondta, hogy neki 1 óra a napi sminkelés. Pedig olyan helyes arca és szép bőre van, ezért csodálkoztam, hogy minek ez a sok réteg :)

Megy mindenkinek a zöld kéz :)

2016. aug. 18. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
64%

De nem értem, a szép bőr az arcápolástól függ, nem a sminktől. Én alapozok, több ideig tart, mint 5 perc, mert tökéletes, nem maszkos hatást akarok elérni. Az sokszor nehezebb, mint az 5 réteg.

Nem kell azt kihozni ebből, hogy vagy ezek a csajok vagy te jobb vagy.

2016. aug. 18. 12:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Azok csinálják akiknek ez a hobbijuk.
2016. aug. 18. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok embernek nincsen onbizalma es ezert csinaljak.:)
2016. aug. 18. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ők teljes sminkeket csinálnak, a legtöbb hétköznapi ember ilyet max alkalomkor használ, én pl a szemem sminkelem, arcra hidratáló krém, pici korrektor szem/száj alá, orr mellé és az egészre egy kicsit átlátszó rizspor.

Jó bevallom nekem nem 5 perc a smink hanem 15 de ennek a fele a tussal és a szemhélyfesték satírozásával megy el, nem az erősségeim :D

2016. aug. 19. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!