Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon termékről vélemény?...

Avon termékről vélemény? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Mi a véleményetek az Avon, Colortrend Lush Lip Balm termékeiről?:)

#lány #Avon #ajakápoló #szépítkezés #color trend #Lip Balm #Avon Magyarország #Lush Lip Balm #Colortrend Lush Lip Balm #kicsit színes ajakápoló
2016. szept. 17. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyik Color Trend termék sem vált be.
2016. szept. 18. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A Color Trend termékeket direkt olyanoknak tervezik, akik még nagyon fiatalok (tizenévesek) és még csak most próbálkoznak a sminkeléssel. Az ára is diákpénztárcára van mérve.:) Nem szoktuk ajánlani olyanoknak, akik minőségi terméket szeretnének, nem egy valamilyen terméket, próbára:) ha rám hallgatsz, az avon care ajakbalzsamokból válogatsz, nem sokkal drágább, de az tényleg hidratál, míg a color trendesnek a gyümis illata a lényeg.:)
2016. szept. 18. 11:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. szept. 18. 14:09
 4/5 anonim válasza:
100%
Az Avon már sok éve hanyatlásnak indult,silány minőségű termékeket értékesítenek. A szemhéjpúderek pigmentálása nulla,magyarul nincs színük felkenve,ha fel is kened nem tartós,szegényes a kínálat a dekorkozmetikumokból,a parfümök is jellegzetes "Avon-szagúak".A krémek,testápolók,tonikok,izzadásgátlók hatástalanok.A Color Trendet meg aztán nagyon nem javaslom! Az a legócskább az egész Avonban. Én 20 évig Avonoztam,tudom mit beszélek,már senki nem kér belőle ,ellentétben az Oriflammel. Az Oriflame feltört,világmárkákat megszégyenítő illataik vannak,igényes,minőségi minden termékük.Az Avont azok használják,akik új vásárlók és még nincs tapasztalatuk a termékek milyenségéről,vagy azok akik megszokásból vásárolják régóta és nem vesznek róla tudomást,hogy egy nagy ....,amit használnak.
2016. szept. 23. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem túlságosan az Avon márkát.

Nagyon silány minőség és még az árát sem éri meg.

Régen volt 1-2 sminktermékem tőlük, a pigmentáltságuk, a tartósságuk, a hatékonyságuk egyenlő a nullával.

Arckrémet is használtam már, de ki hallott még olyat, hogy egy hidratáló krém kiszárítja a bőrt?! Mert az Avonnál ez lehetséges.

Az illataik sem túl tartósak, viszont iszonyatosan édesek. Még egyetlen egy finom, komolyabb illattal nem találkoztam.

De az ékszereik is borzalom... Abban a másodpercben még szép, amikor újonnan megvásárolom, de eltelik pár hónap (vagy hét!) és a rézből készült aranyfestékkel lefestett ékszer máris el kezd oxidálódni, amit már visszafordítani nem lehet.

Én a Sleek, the Balm, Aden, Makeup Revolution, MAC, krémekből a Gigi, körömlakból a Moyra termékeit javaslom. Ezek garantáltan jó minőségűek , és némelyik lehet, hogy kicsit drágább az átlagnál, de legalább nem felesleges pénzkidobàs.

2016. nov. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!