Avon termékről vélemény? (többi lent)
Sziasztok,
Mi a véleményetek az Avon, Colortrend Lush Lip Balm termékeiről?:)
Én sem szeretem túlságosan az Avon márkát.
Nagyon silány minőség és még az árát sem éri meg.
Régen volt 1-2 sminktermékem tőlük, a pigmentáltságuk, a tartósságuk, a hatékonyságuk egyenlő a nullával.
Arckrémet is használtam már, de ki hallott még olyat, hogy egy hidratáló krém kiszárítja a bőrt?! Mert az Avonnál ez lehetséges.
Az illataik sem túl tartósak, viszont iszonyatosan édesek. Még egyetlen egy finom, komolyabb illattal nem találkoztam.
De az ékszereik is borzalom... Abban a másodpercben még szép, amikor újonnan megvásárolom, de eltelik pár hónap (vagy hét!) és a rézből készült aranyfestékkel lefestett ékszer máris el kezd oxidálódni, amit már visszafordítani nem lehet.
Én a Sleek, the Balm, Aden, Makeup Revolution, MAC, krémekből a Gigi, körömlakból a Moyra termékeit javaslom. Ezek garantáltan jó minőségűek , és némelyik lehet, hogy kicsit drágább az átlagnál, de legalább nem felesleges pénzkidobàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!