Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a két AVON termékről?

Vélemények a két AVON termékről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Aki használta, vagy hallott valamit róluk kérem írjon!

2012. aug. 4. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Az elsőt használtam.Ragacsos érzetű lett a bőröm tőle,fénylett,a pattanásokra pedig semmilyen hatással nem volt.

Ugyanez a tapasztalat a többi termékükről is,bár a másodikat még nem próbáltam,de clearskint többet nem vásárolok.

2012. aug. 4. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Az avon termékek károsítják a bőrt. Olyan anyag van bennük, ami kárt tesz a bőrben, hosszú távon alaklmazva és a májra is hatást gyakorol. Mi ezért álltunk le vele. Csak el kell olvasni mik vannak benne és rájön az ember. Amúgy meg nem jók semmire. Nekem az avontól csak még több pattanásom lett.
2012. aug. 4. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia én akrémet használom .Nekem jó mattítja a bőrömet nagyon jó smink alá plusz az arcradírját is használom felfrissíti és hűsíti a bőrömet bár nem a legerősebb a radírozó hatása.Ha úgy döntesz hogy kipróbálod és nem válik be nyugodtan cseréltesd vissza.( én szeretem az avon termékeket évek óta használom őket és semmi bajom tőlük)Szóval ez egyénfüggő is kinek mi válik be nem csak azon múlik hogy avonos vagy nem vannak sokkal rosszabb termékek háromszor annyi pénzért is)
2012. aug. 5. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!