Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fülbevaló belövése mennyire...

A fülbevaló belövése mennyire fáj + vélemények?

Figyelt kérdés
Mikor csinálták kicsi voltam nem emlékszem, de szeretnék még egy lyukat rá. Tudom, hogy túlélem, de kíváncsi vagyok. :)

2016. szept. 12. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem fáj :) Én egy éve lövettem ki kozmetikusnál és semmit nem éreztem :) Rajzolt egy pontot a fülembe és átlőtte. Utánna persze kicsit zsibbadt de tényleg csak kicsit. És azután 2-3 hétig forgasd a fülbevalót a füledbe.!
2016. szept. 12. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem igaz szúrták mert nagyon félek a fülbelövő pisztolytól (kiskoromban anyáék többször olyan fülit raktak bele ami begyulladt aztán hagyták beforrni hogy majd újralövetik... úgy 5x.... mondanom se kell ha belövőt látok menekülnöm kell) de kb egy szint, amennyire emlékszem kicsit olyan forró érzés egy pillanatig aztán aznap még kicsit sajog.

Ja és ha forgatod előbb moss kezet jó alaposan, bár manapság már az az álláspont hogy jobb ha nem nyúlsz hozzá csak tisztítod (pl octenisept spray).

2016. szept. 12. 20:21
 3/5 anonim válasza:
Szia! Ana claire's ékszerboltban [link] csináltattam egy éve, egyáltalán nem fájt, és asszem 3000 Ft-ért beleraktak aranyat. Azóta is imádom,de amit az elottem kommentelo irt az butasag, MINDEn nap ketszer forgasd, elolrol, hatulrol, es kend be ( mia boltbol ajandekba kaptunk, alkoholos fultisztitot, ami pont a cserélési határidőre elég, hat hét)
2016. okt. 6. 18:58
 4/5 anonim válasza:
Szia! Nem fáj én is ettől féltem de csak a hangja nagy nem érezni semmit.
2016. okt. 27. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 2-es vagyok, 4-4 fülbevalóm van, a piercinges azt mondta az elején ne forgassam, nem is forgattam és mind gond nélkül begyógyult, persze ha nem fáj ártani nem árthat csak sokan nem mosnak előtte kezet és összebacizzák az ékszert.

Az alkohol előre szólok csíphet az elején ha bekerül a sebbe, ha nem bírod octenisept sprayt használj, azt a legfinnyásabb piercing is szereti.

2016. okt. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!