A fülbevaló belövése mennyire fáj + vélemények?
Nekem igaz szúrták mert nagyon félek a fülbelövő pisztolytól (kiskoromban anyáék többször olyan fülit raktak bele ami begyulladt aztán hagyták beforrni hogy majd újralövetik... úgy 5x.... mondanom se kell ha belövőt látok menekülnöm kell) de kb egy szint, amennyire emlékszem kicsit olyan forró érzés egy pillanatig aztán aznap még kicsit sajog.
Ja és ha forgatod előbb moss kezet jó alaposan, bár manapság már az az álláspont hogy jobb ha nem nyúlsz hozzá csak tisztítod (pl octenisept spray).
#3 2-es vagyok, 4-4 fülbevalóm van, a piercinges azt mondta az elején ne forgassam, nem is forgattam és mind gond nélkül begyógyult, persze ha nem fáj ártani nem árthat csak sokan nem mosnak előtte kezet és összebacizzák az ékszert.
Az alkohol előre szólok csíphet az elején ha bekerül a sebbe, ha nem bírod octenisept sprayt használj, azt a legfinnyásabb piercing is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!