Ez egy új divat lesz már?
Figyelt kérdés
Láttam múltkor egy olyan kérdést hogy jelent ez valamit a kis karikán logó kereszt fülbevaló. Meglepő dolog ért mert mióta élek kemény 17 éve 😁 azóta senkin sem láttam még ilyen fülbevalót , de mit ad isten tegnap évnyitón láttam egy gyereket akin ilyen volt . Nem akarok hazudni de nekem nagyon tetszik , ritka viselet . Azért is mondom mert még senkin nem láttam ilyet . De ez is csak akkor tetszik ha tényleg kevés ember hord ilyet , mert akkor tudom hogy annak a fiúnak egyedi stílusa van. Mindezt félretéve nektek mi a véleményetek erről a dologról? Látttok már ilyet valakin ?? Vàlszokat előre köszönöm.2016. szept. 2. 20:30
2/9 anonim válasza:
Kb. 20-25 éve ez már nagy divat volt. Szóval én láttam rengeteget. :)
Tényleg nincs új a nap alatt.
3/9 anonim válasza:
Ahogy írtad, George Michael ugrott be. Elég érdekes, hogy 17 év alatt róla sem hallottál.
4/9 A kérdező kommentje:
[link] eddid csak rajta láttam ilyet 😁 ez egy filmből van
2016. szept. 2. 20:37
5/9 totolala válasza:
Kb 30 éve volt ez divat...
Szerintem undorító
6/9 anonim válasza:
Láttam már ilyet többször is, csak nem ilyen óriáskereszttel, hanem kicsivel...Megmondom őszintén nekem nem tetszik :)
8/9 anonim válasza:
Kislánykoromban minden második nagylány ilyet hordott, a 80-as években.
9/9 anonim válasza:
20.40.
Mi az undorító rajta? Komolyan kérdezem.
Igen, régen volt divat. Szerintem az Omega egyik tagját utánozták, akinek olyan fülbevalája volt.
Az az ember alakította meg a zenészek szakszervezetét, ahogy mondták akkoriban.
Egyszerű dolog, csak egy kis lyuk a fülben; ha valaki meggondolja magát, azonnal kiveheti, a lyuk nem is fog látszani.
Károsnak nem káros, bár van aki szerint jobb vigyázni, mert ún. akupunktúrás pontokat zavarhat.
Ha divat lenne, ártalmatlan.
De nem jó a bizniszeknek, nem kerül sokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!