Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez egy új divat lesz már?

Ez egy új divat lesz már?

Figyelt kérdés
Láttam múltkor egy olyan kérdést hogy jelent ez valamit a kis karikán logó kereszt fülbevaló. Meglepő dolog ért mert mióta élek kemény 17 éve 😁 azóta senkin sem láttam még ilyen fülbevalót , de mit ad isten tegnap évnyitón láttam egy gyereket akin ilyen volt . Nem akarok hazudni de nekem nagyon tetszik , ritka viselet . Azért is mondom mert még senkin nem láttam ilyet . De ez is csak akkor tetszik ha tényleg kevés ember hord ilyet , mert akkor tudom hogy annak a fiúnak egyedi stílusa van. Mindezt félretéve nektek mi a véleményetek erről a dologról? Látttok már ilyet valakin ?? Vàlszokat előre köszönöm.

2016. szept. 2. 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Linkelsz?
2016. szept. 2. 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
28%

Kb. 20-25 éve ez már nagy divat volt. Szóval én láttam rengeteget. :)

Tényleg nincs új a nap alatt.

2016. szept. 2. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, George Michael ugrott be. Elég érdekes, hogy 17 év alatt róla sem hallottál.
2016. szept. 2. 20:36
 4/9 A kérdező kommentje:
[link] eddid csak rajta láttam ilyet 😁 ez egy filmből van
2016. szept. 2. 20:37
 5/9 totolala válasza:
56%

Kb 30 éve volt ez divat...

Szerintem undorító

2016. szept. 2. 20:40
 6/9 anonim ***** válasza:
56%
Láttam már ilyet többször is, csak nem ilyen óriáskereszttel, hanem kicsivel...Megmondom őszintén nekem nem tetszik :)
2016. szept. 2. 20:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Remelem nem lesz!
2016. szept. 2. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Kislánykoromban minden második nagylány ilyet hordott, a 80-as években.
2016. szept. 3. 07:00
 9/9 anonim ***** válasza:

20.40.

Mi az undorító rajta? Komolyan kérdezem.

Igen, régen volt divat. Szerintem az Omega egyik tagját utánozták, akinek olyan fülbevalája volt.

Az az ember alakította meg a zenészek szakszervezetét, ahogy mondták akkoriban.

Egyszerű dolog, csak egy kis lyuk a fülben; ha valaki meggondolja magát, azonnal kiveheti, a lyuk nem is fog látszani.

Károsnak nem káros, bár van aki szerint jobb vigyázni, mert ún. akupunktúrás pontokat zavarhat.

Ha divat lenne, ártalmatlan.

De nem jó a bizniszeknek, nem kerül sokba.

2016. szept. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!