Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is parfum manias...

Szerintetek is parfum manias vagyok?

Figyelt kérdés

szerintem nem, csak fogalmazzunk ugy, hogy parfumbol sosem eleg!..(ezt masok nem igy gondoljak)

szoval van egy par parfumom es meg nagyon vagyom 2-re es meg is veszem. anyum azt mondja hogy neki eletebe nem volt ennyi dehat..ha szeretem?

1 Pur Blanca

1 Fire

1 Tresselle (10ml)

1 Incandessence(10ml)

1 Little Black dress

1 Perceive

2 Adidas

1 valami Sex nem tudom mi

2 Hollyvood

1 Cthru green by Sarantis

1 bananos testpermet

1 epres testpermet

1 oriflames testpermet

amiket szeretnek es meg is veszem!

Lacoste by Lacoste imadom!

Gucci Rush 2

bocsi az ekezetek hianyaert de valamert nem engedi, hogy magyarra tegyem.

2010. ápr. 22. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Gondoltam,hogy lesznek majd túllicitálók.Ooo nekem van 250,mert én egy igazi nő vagyok.Mert ezek nélkül nem is lennék.Gratulálok!Ennyi parfümmel nem lehetsz túl egyedi.Akinek ennyi parfümje van az még nem találta meg az igazit.Nem rossz a változatosság,de ennyire...
2010. ápr. 22. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gond amig birja a pénztárcád:D Nekem nem sok parfümöm van talán négy de mindig változó az összetétel a lényeg h fincsi édes legyen! Én a kiegészítőkkel vagyok igy (sapka, sál, táska, cipő lánc stb) Hogy abból sosem elég! Mindenkinek van valami szenvedélye:D
2010. ápr. 22. 19:05
 13/15 A kérdező kommentje:

ruhakrol ne is beszeljunk!...a szekrenyembe nem fernek:)).

nem kell azt gondolni rogton hogy egy ujgazdag plazacica vagyok. sok idobe telt ameddig idaig eljutottam.

2010. ápr. 22. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Inkább szereted az illatos dolgokat. :)

Parfümmániások igazi, drága parfümöket vesznek, sose edt-t, pláne testpermeteket... és mindenféle alkalomra van nekik, továbbá összeillő illatvilágban. A tiéd eléggé zagyva :)

Avonoskat nem szeretem, nem is tartom őket jónak. Túl alkoholosak, és 2 óra után már alig van illatuk, nemhogy 6-8!

Bár az illatuk kellemes, a Celebre és Tomorrow kifejezetten tetszik (ezeknek van normális alap- közép- és utóillatuk.)

2010. ápr. 22. 23:54
 15/15 A kérdező kommentje:
aha. mondjuk a testpermeteket mind szulinapra kaptam nem is hasznalom oket. mar leirtam, hogy milyeneket hasznalok. de ez persze a hangulatomtol is fugg
2010. ápr. 23. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!