Szerintetek is parfum manias vagyok?
szerintem nem, csak fogalmazzunk ugy, hogy parfumbol sosem eleg!..(ezt masok nem igy gondoljak)
szoval van egy par parfumom es meg nagyon vagyom 2-re es meg is veszem. anyum azt mondja hogy neki eletebe nem volt ennyi dehat..ha szeretem?
1 Pur Blanca
1 Fire
1 Tresselle (10ml)
1 Incandessence(10ml)
1 Little Black dress
1 Perceive
2 Adidas
1 valami Sex nem tudom mi
2 Hollyvood
1 Cthru green by Sarantis
1 bananos testpermet
1 epres testpermet
1 oriflames testpermet
amiket szeretnek es meg is veszem!
Lacoste by Lacoste imadom!
Gucci Rush 2
bocsi az ekezetek hianyaert de valamert nem engedi, hogy magyarra tegyem.
tök jó, hogy az Avontól is rendelsz
nekem a Pur Blanca a kedvencem, de jó az új Bali Bliss is
igen parfümmániás vagy, szerintem nemkéne többet venned
haat. nem is hasznalom nagyon csak a pur blancat es a Cthru green by Sarantis-t
no meg neha a perceive-et
hát ha neked ez sok...
nekem van vagy 50 de lehet h több de nem hiszem h gyűjtő vagyok, csak nő
Szerintem semmi értelme annak, ha ennyi parfümöd van! Keress 1-2 (esetleg 3) olyan parfümöt, ami tényleg illik a személyiségedhez, ami tényleg tetszik. A parfümnek az a lényege, hogy használsz egyet vagy kettőt és azok a te illataid, ha valaki máshol megszaglássza vagy érzi, akkor te jutsz az eszébe.
Nekem is volt egy olyan időszakom amikor sok parfümöm volt, de végül beláttam hogy hülyeség, már a végén alig vártam hogy elfogyjanak annyira idegesített hogy ilyen sok van, mellesleg nem kevés pénzbe került, úgyhogy mostmár csak 2-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!