Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek is parfum manias...

Szerintetek is parfum manias vagyok?

Figyelt kérdés

szerintem nem, csak fogalmazzunk ugy, hogy parfumbol sosem eleg!..(ezt masok nem igy gondoljak)

szoval van egy par parfumom es meg nagyon vagyom 2-re es meg is veszem. anyum azt mondja hogy neki eletebe nem volt ennyi dehat..ha szeretem?

1 Pur Blanca

1 Fire

1 Tresselle (10ml)

1 Incandessence(10ml)

1 Little Black dress

1 Perceive

2 Adidas

1 valami Sex nem tudom mi

2 Hollyvood

1 Cthru green by Sarantis

1 bananos testpermet

1 epres testpermet

1 oriflames testpermet

amiket szeretnek es meg is veszem!

Lacoste by Lacoste imadom!

Gucci Rush 2

bocsi az ekezetek hianyaert de valamert nem engedi, hogy magyarra tegyem.

2010. ápr. 22. 17:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

tök jó, hogy az Avontól is rendelsz

nekem a Pur Blanca a kedvencem, de jó az új Bali Bliss is

igen parfümmániás vagy, szerintem nemkéne többet venned

2010. ápr. 22. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az megnyugtatlak.És anyukádat is!Nekem is van 10parfümöm.Addig meg sem fogsz állni,amíg nem találod meg az igazit.Hála jó égnek,én már megtaláltam.Télre,nyárra minden évszakra.Nagyon sok fiatalnak ennél még sokkal több is van.
2010. ápr. 22. 17:50
 3/15 A kérdező kommentje:
de egyszeruen nem tudok leallni. minden almom egy 50 ml-s incandessence de sajnos most eleg draga es mostanaba nem foglalkozom avonnal. de nem is olyan fontos inkabb gucci rush2 es a lacoste by lacoste..az a ket kedvencem:)
2010. ápr. 22. 17:50
 4/15 A kérdező kommentje:
+ spray-ek es testapolok
2010. ápr. 22. 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én is imádom a parfümöket, de édesanyám is sűrűn használ, úgyhogy nem gáz. Kettőnknek van össz. 7db, használjuk egymásét is.
2010. ápr. 22. 17:55
 6/15 anonim ***** válasza:
Ez sok? Ráadásúl ezek között van testpermet ami 1-2 ezer forint. Nem nagy összeg. Nekem kb. 2x ennyi van mégsem tartom magam mániákus gyűjtőnek.
2010. ápr. 22. 17:56
 7/15 A kérdező kommentje:

haat. nem is hasznalom nagyon csak a pur blancat es a Cthru green by Sarantis-t

no meg neha a perceive-et

2010. ápr. 22. 18:22
 8/15 anonim ***** válasza:

hát ha neked ez sok...

nekem van vagy 50 de lehet h több de nem hiszem h gyűjtő vagyok, csak nő

2010. ápr. 22. 18:27
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi értelme annak, ha ennyi parfümöd van! Keress 1-2 (esetleg 3) olyan parfümöt, ami tényleg illik a személyiségedhez, ami tényleg tetszik. A parfümnek az a lényege, hogy használsz egyet vagy kettőt és azok a te illataid, ha valaki máshol megszaglássza vagy érzi, akkor te jutsz az eszébe.

Nekem is volt egy olyan időszakom amikor sok parfümöm volt, de végül beláttam hogy hülyeség, már a végén alig vártam hogy elfogyjanak annyira idegesített hogy ilyen sok van, mellesleg nem kevés pénzbe került, úgyhogy mostmár csak 2-t használok.

2010. ápr. 22. 18:31
 10/15 A kérdező kommentje:
keresem az igazit:):D
2010. ápr. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!