Nem gondoljátok hogy a smink (ezt persze nem egy szemceruzára értem, hanem korrektor, alapozó, púder stb) becsapás valahol?
Köszi a válaszokat.
2-es hát én azt látom hogy ha van két átlagos,de csinos lány,és az egyik ki is sminkeli magát akkor ő jobban tetszik másoknak,pedig nyilván mások is látják hogy smink van rajta. Mondjuk gondolom nem ugyanabban a korosztályban vagyunk,lehet hogy ez okozza a különbséget...
Dehogy gondolom. Nem értem, miért az én hibám lenne, vagy nekem kéne rosszul éreznem magam amiatt, ha egy férfi annyira h-lye, hogy azt hiszi, természetesen rózsás-csillogó bababőr arcom van, és természetesen szép csillogó a szemhéjam.
Azért illene tisztában lenni azzal, hogy néz ki egy hús-vér ember, nő smink nélkül :D
A pasim látott már kócos, álmos fejjel mackónadrágban kimászni az ágyból, az utca embere pedig úgy se fog smink nélkül látni.
Mondjuk tulajdonképpen azok a ruhák is becsapás amik optikailag megváltoztatják az alkatot a push-up melltartóról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!