Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pasik! Ti mit gondoltok a...

Pasik! Ti mit gondoltok a piros/vörös rúzsról?

Figyelt kérdés
2016. szept. 6. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Lány vagyok de ezt a színt tudni kell viselni és megtalálni a megfelelő árnyalatot ami jól áll neked. Viszont a legtöbb pasi r..bancosnak, k..vásnak tarja.. De pl szerepjátéknál nagyon tudja őket izgatni ;) 22 L
2016. szept. 6. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kevés nő tudja viselni.
2016. szept. 6. 16:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi :) 21-vagyok es neha szoktam hordani es mindenki azt mondja jol all. Csak kivancsisag hogy a pasik mit gondolnak rola :)
2016. szept. 6. 16:23
 4/8 anonim válasza:
42%
Az egyesnek igaza van annyiból ,hogy tudni kell viselni különben csak valami kakadu hatást érsz el vele. Egyébként ha szép szád van akkor jó lehet és jól mutat a fehér színnel ha érted mire gondolok ? :D
2016. szept. 6. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Önmagában egy rikító vörös rúzs még nem lesz sem r...cos, sem semmilyen.

Ez a tudni kell viselni ez furán hangzik. Inkább el kell találni, hogy mihez áll jól. Milyen ruha, kiegészítők és milyen alkalom.

Mondjuk akinek telt húsos ajkai vannak annak óvatosan kell bánnia vele, mert nagyon kiemeli. Talán nekik nem ajánlott.

2016. szept. 6. 16:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Koszi :)) es igen harmas ertem mire gondolsz :) es ez mind rendbe van tehat jol mutat :)))
2016. szept. 6. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
aki azt írja, hogy tudni kell viselni, az mégis mire gondol?
2016. szept. 6. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

egyszer kiírtam ide egy kérdést, hogy mi az, hogy tudni kell viselni, csak ezt látom. azt írták, hogy kb. azt jelenti, hogy csak annak áll jól, aki ha kirúzsozza magát vállalja a tekinteteket, a dicséreteket, a véleményeket, és nem érzi gáznak, hogy sokan megnézik az utcán és a suliban/munkahelyen, emiatt nem törli le magáról.

amúgy én imádom a rúzsokat és pirossal is szoktam rúzsozni, de általában csak fekete ruhákhoz. a rózsaszín jobb szerintem :)

2016. szept. 13. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!