Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik márka gyárt jó tusokat?

Melyik márka gyárt jó tusokat?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a márka gyártja a legjobb szemhéjtusokat? tapasztalat alapján lenne a legjobb:D

2016. szept. 4. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Sleek géles.
2016. szept. 4. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
erről még nem is hallottam :o köszönöm szépen,jól néz ki,lehet kiprobalom:)
2016. szept. 4. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Pupa vamp! professional liner. Vízálló, könnyálló, félig-meddig dörzsölésálló, szembarát és szerintem könnyű vele dolgozni is, jó formájú az ecsete. Ha tudod használni az ecsetes folyékony tusokat, nagyon ajánlom. Reggel 3 perc alatt megvagy vele és úgy marad amíg le nem szeded.
2016. szept. 5. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:)
2016. szept. 5. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem van Loreal szemhejtusom is meg van olyan is amit egy szazasban vettem.Es tenyleg alig van kulonbseg a ketto kozott.Csak az eggyik draga volt a masik meg nagyon olcso.Az olcsoval is konnyen lehet dolgozni es egesz nap fentmarad.Mas kerdes hogy miket tesznek bele az olcso kinai cegek csak azert hasznalom inkabb a Loreal tusomat mert abban talan jobban bizok.
2016. szept. 5. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
a szazasnal azért felek mert ha olyan anyag van benne, irritalhatja is a szemem... de amúgy gondoltam már rá. nrkdm szemceruzam volt szazasbol,azt szerettem mondjuk
2016. szept. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!