Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Yves Rocher jó márka? Úgy...

Az Yves Rocher jó márka? Úgy értem, hogy minőségi kozmetikumokat találok ott?

Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,viszont ez a termékek árán is meglátszik.
2016. aug. 20. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon szeretem :)

nektek melyik termékek a kedvenceitek?

2016. aug. 20. 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Én még nem vettem ott semmit, de jókat hallottam róla. Főleg a tusfürdői érdekelnének :)
2016. aug. 20. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó termékei vannak, a tusfürdők nagyon jók és illatosak, a sampontól nagyon puha lesz a hajam, és az arcom is sokkal szebb mióta Yves Rocher arclemosót használok. Csak hát elég drágák a termékek :/
2016. aug. 20. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem őket. Nem mondanám megfizethetetlennek... inkább középkategóriás, sok olyan dolog van, amit mondjuk Dove/Loreál/Maxfactor/egyéb hasonló árfekvésű márkák árain szerezhetsz be. És sokszor vannak akciók, pl 30-40%-kal olcsóbban vehetsz valamit feltételek mellett (én ugyan még sosem használtam ki, és talán törzsvásárlói kártya kell hozzá).

Legjobb dolog, hogy a boltban az eladók nagyon kedvesek és segítőkészek! :) Ilyet sosem tapasztaltam még sehol, de tényleg :D

Egyébként van honlapjuk, árakkal asszem.

2016. aug. 21. 09:02
 6/6 anonim válasza:
100%
Jó nagyon. Nekem durván kevert bőrtípusom van, nagyon nem mindegy, hogy mit kenek rá, vagy lángol az arcom vagy egy merő zsír. Vichy Normaderm cuccokat használtam, ami ugye elég húzós de csak azt viselte el az arcom majd aztán kipróbáltam az Yves Rocher Sebo Végétal krémet és szuperül bevált. Jóval olcsóbb de a hatás ugyanaz. Szóval én csak ajánlani tudom.
2016. szept. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!