Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Smink suliba. OK. DE MI VAN A...

Smink suliba. OK. DE MI VAN A TESIÓRÁVAL EMBEREK?

Figyelt kérdés

Hogy csináljátok hogy nem kenődik, folyik el stb?

15/l 9.o

2016. szept. 4. 13:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%

Ezért nem kell sminkelni suliba, vagy pedig viszed magaddal és tesi után utána igazítasz!

Nem a sminktől leszel szép!

2016. szept. 4. 13:47
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Én alapozót korrektort púdert szempillaspirált és színezett ajakápolót használok. Ez suliban tesiórán is megállja a helyét nem nagyon tud elkenődni :) És nem néz ki igénytelenül utána ha tesi után igazítok rajta egy kicsit
2016. szept. 4. 13:52
 3/17 A kérdező kommentje:
de akiksminkelik magukat és tesin is mozdulatlan azok hogy vagy mi?
2016. szept. 4. 13:52
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Nem sminkelem magamat suliba,ünnepekre sem. Néha korrektort rakok fel,ha van gyulladt pattanásom,tesi után már semmi nem látszik belőle,de én nem érzem magam rosszul,hogy úristen,van egy piros pötty az arcomon. Plusz szerencsére nem első órákban van tesim. :)

Most a szempillám festve van,reggel ébredés után is olyan,mintha frissen lennék spirálozva,és izzadtan,kócosan is szép marad :P

De amúgy osztálytársaim mind sminkelnek,és nem szokott nekik lefolyni,jó púder csodákra képes. :) Van,aki pedig utánaigazít tesi után :)

2016. szept. 4. 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
En korrektort hasznalok, szempillaspiralt es szemoldokport es meg sosem kenodott el, pedig dolgoztam rendesen tesioran, sot keddenkent meg kosaredzesem is volt. Csak meg kell talalni a jo markakat:)
2016. szept. 4. 14:02
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Azért mozdulatlan a smink mert rendesen fixálom ls tartós termékeket használok :) Ha nem bírna ki egy tesiórát nem bírná ki az egész napos rohanást, illetve strandolást sem
2016. szept. 4. 14:17
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem minden délután edzésem van.

Barátnőm legtöbbször full sminkben jön.

Van amikor elkenődik neki, akkor eléggé érdekes, de van amikor a nem lesz semmi baja.

Én nem sminkelem magam.

Nem tudom ő, hogy csinálja...:/ :)

2016. szept. 4. 14:19
 8/17 anonim ***** válasza:
én tusvonallal járok suliba.rendesen dolozok,de nem kenodik el sose:)
2016. szept. 4. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
utolso voltam.marmint tesin dolgozok:D
2016. szept. 4. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:
64%

Alapozóból nem kell annyit felkenni, akkor nem olvad le, plusz a púder csodákra képes. Én korrektor-alaozó-púder-szemöldök-spirál kombóval jártam mindig tesiórákra és volt nálam púder, hogy óra után egy picit megigazítsam. De sose folyt le, mert csak annyit tettem az arcomra, hogy épp jó legyen. Volt osztálytársam, akinek szó szerint folyt a nyakán a narancssárga alapozóolvadék. :(

Ha meg edzek, semmit nem teszek fel, mert tudom, hogy nagyon le fogok izzadni.

2016. szept. 4. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!