Parfumkeresoben vagyok, es olyan emberek tanacsara vagyok kivancsi, akik felismerik amit irni fogok?
Szoval. Keresem azt a parfumot, ami alapjaban edes, hivalkodo, puderes, szexi, noies...
a kovetkezo kepet latom, ha ezt az illatot erzem: egy napszemuveges, csillogo ekszerekkel, napbarnitott no, lezser, de megis szexi ruhaban, ami feher, elenk sarga, narancs, esetleg voros, de akar a feketevel... jo par meterre erezheto a parfumje edes, enyhen talan vanilias, puderes es nagyon nagyon intenziv. Tudjatok melyik ez?
Nekem beugrott a Givenchy Hot Couture és az Azzaro Visit. De inkább a képről, amit leírtál. Ezek nagyon határozott, több-méteres illatok.
De amit keresel és vaníliás, szinte émelyítő, de mégis púderes, intenzív, mély illat, az a Chopard Casmir.
Köszönöm szépen a válaszokat. A Black Opium, Lancome la vie est belle, és a Lady Million nagyon közel állnak hozzá. A többit amit ajánlottatok nem tudtam még megszaglászni. De rajta vagyok... :)
Ajánljatok még...
Köszi addig is
Azt hiszem a kenzo flower by kenzo a tokeletes 😊
Ha van meg otletetek irjatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!