Miért vannak kevesen, akik naponta vagy hetente min.3-4-szer sminkelik magukat? L21
Figyelt kérdés
Én így vettem észre és számomra meglepő.2016. szept. 4. 08:22
11/18 anonim válasza:
hát szerintem borzasztó félkész hatást kelt:D spirál jó tus nélkül, de fordítva.. dehát kinek mi.
13/18 anonim válasza:
nálunk szinte az egész falu egy tusvonalban jar:)))
14/18 Malanana válasza:
Én most fogok sminkelni úgy 3 hónap után :DD
Ami nálam annyi hogy rúzs és kihúzom a szememet.
15/18 anonim válasza:
Szerintem is félkész. Mondjuk én azt sem értem, aki alapozás - NEM vakolás!!! - nélkül bármit is feltesz. Akkor már inkább csak alapozok.
16/18 anonim válasza:
a sima alapozo is hulyen nez ki;'D nekem bnom csak alapozozik.es olyan az egész feje mintha nem is borbol lennr plusz rohadtul szar szine van
17/18 anonim válasza:
Az egyiknek az a baja hogy minden lány sminkeli magát a másiknak meg hogy kevesen sminkelik magukat.:D Szerintem nincs többen egyik oldal sem az én környezetemben egyenlő az arány.
18/18 anonim válasza:
Van, akik nem szeretik magukon a sminket. Olyanok is vannak, akiknek felesleges lenne napi szinten kikenni magukat, mert olyan munkahelyen vannak, ahol a kutya nem nézi, mennyire "ápoltak' és le is folyik róluk, viszont nincs idő a korrigálásra (gyári munka, szobalánykodás, takarítás, Burger King stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!