Én akikkel találkozok sminkben járnak.Ha magamból indulok ki,reggel sminkelek munka előtt.Majd ha haza érek lemosom,ha elmegyek otthonról akkor még 1x sminkelek.Tehát napi 2x.Gondolom az se mind1 hogy mennyi vakolatot rak magára valaki.Én minimálisat.Alapozó,púder,rúzs és szempillaspirál.Az én szememben ez a normál.34 éves vagyok 2 gyerekes anyuka
2016. szept. 4. 08:31
2/18 anonim válasza:
Talán mert nincsenek rászorulva a sminkre.Én sem vagyok,van mikor egyáltalán nem sminkelek,alapozót sohasem mert egyszerűen minek ha nincsenek bőrhibáim csak kevés amit meg korrektorral eltűntetek.Amikor aminkelem magam akkor meg csak szempillaspirál meg korrektor meg néha tus meg a szemöldökömet csinálolm meg.
2016. szept. 4. 08:35
3/18 anonim válasza:
En meg mindig azon szoktam meglepodni mikor valaki csak ugy tud kilepni reggelente a hazbol, hogy mar vakolat van a fejen. Fiatal lanyoknal meg megdobbentobb. Delutanra meg folyik szet a fejukon mert vajmi keves embernek van penze olyan szintu termekekre amiket valoban tartos es erdemes hasznalni.
Magam reszerol feleslegesnek tartom. A borom szep, most le is van barnulva, a szempillaim hosszuak es feketek, a szemoldokom meg olyan termeszetesen mint amit az ilyen youtube vloggerek orakig ugykodnek maguknak :"D. Aki egyfolytaban sminkelni akar, annak valami nincsen rendben az onkepevel szerintem.
2016. szept. 4. 11:12
4/18 anonim válasza:
3-as, vicces, amit mondasz, leírod, hogy gyönyörű vagy smink nélkül, ezért kimész az utcára, aztán másokat szapulsz, amiért ők is ki akarnak nézni valahogy.
Ha egy sápadt, szőke szempillájú pattanástanya lennél, akkor is ez lenne a véleményed?
2016. szept. 4. 13:14
5/18 anonim válasza:
Utolso, nem szapultam senkit (nezz utana, mit jelent ez a szo), es meg csak azt sem mondtam hogy gyonyoru vagyok. Meg banyaremekrol sem beszeltem. Mit neztel te, cseh kettot? :"D
2016. szept. 4. 13:22
6/18 anonim válasza:
én tusvonallal járok reggelente suliba.semmi mással, a termeszetes szepseg mellett vagyok,igy az alapozo,korrektor nálam eleve kuka. szempillaspiraltol hullik a szempillam,szemoldokom van igy azt se kell alkotnom,a ruzst meg egyszeruen nem turom el magamon :D
2016. szept. 4. 14:58
7/18 anonim válasza:
szerintem nincsenek olyan kevesen, én minden nap kisminkelem magam, ha nem csak a kisboltig megyek és a legtöbb barátnőm is így tesz. persze nem vakolat, de egy kis smink nem árt. jobban nézek ki vele és ki ne akarna jobban kinézni kicsit? ettől függetlenül nem halok meg, ha pl strandra smink nélkül kell mennem, de nem értem, hogy ha tehetek valamit azért, hogy jobb legyen az összkép, miért ne tenném meg?
2016. szept. 4. 15:12
8/18 anonim válasza:
na hát a tusvonal mindenféle spirál meg ilyesmik nélkül aztán gyönyörűen nézhet ki..
2016. szept. 4. 15:14
9/18 anonim válasza:
5-ös, elégedett vagy az arcoddal? Szépnek látod magad?
sőt,néha még jobb,mint a teljes vakolat.. szoke szempillakkal meg szemoldok nelkul persze más a helyzet,de sotet barna/fekete szempillaval es viszonylag dús szemoldokkel szép:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!