Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mell piercing szárásánál mire...

Mell piercing szárásánál mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Mind férfiak szúrásánl, mind nőknél
2010. ápr. 21. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

most kajak azt olvastam hogy "mell piercing szarásnál" mondom hogy jön a kettő össze :D :D

am arra hogy mindenképp egy szalonban legyen csináltatva, tiszta higiénikus környezetben, minden fertőzést kizárva mert azért elég kényes terület. meg hogy ne húzz ilyen szálas pólókat, csak pamutot, mert abba nem akard bele annyira, kisebb a veszélye, meg őő ne aludj hason mert az elég kényelmetlen tud lenni :) sztem nagyjából ennyi.

2010. ápr. 21. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
"pircing szarás" XDDD lol :D
2010. ápr. 21. 17:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocs, félre írtam :D

A kezelésével tisztában vagyok. A kérdésem arra vonatkozott, h pl. nőknél a tejcsatornák miatt kell e vmire külön figyelni, lejjeb, feljebb, ívesen bökni stb?

2010. ápr. 22. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!