Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép a septum...

Szerintetek szép a septum piercing?!

Figyelt kérdés

2016. aug. 27. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem szép

Mintha egy afrikai nő lenne, vagy egy bika. Nem nőies pont ezért:)

Nekem a szép ,,tiszta" lányok tetszenek, nem a tetovált pc-zett stb ami most divat:)

2016. aug. 28. 11:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerintem egy lány piercingekkel is lehet szép, ha jól állnak neki, csak kell, hogy tudja viselni oket.

Ezt úgy értem, pl. Ha tele van pc-vel, nem otthonkában mászkál a városban.

2016. aug. 28. 11:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Valóban:)

De nekem nem tetszenek:) Ez egyéni vélemény.

Nekem a tipikus lányok tetszenek. Hosszú haj, nagyon lányos öltözködés, pc-tetkó nélkül aranyos kedves viselkedés:)

2016. aug. 28. 11:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez természetes! :)) Mindenkinek más tetszik, nem lehet mindenki egyforma! Koszi az normális, oszinte véleményt! :))
2016. aug. 28. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Szépnek szép, de tényleg tudni kell viselni és nem sokaknak áll jól. Rossz archoz engem bikára emlékeztet, mint azt már előttem is írták.
2016. szept. 8. 16:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére illik az arcomhoz, és imádom!!!:))
2016. szept. 8. 17:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem pont az a kulonleges benne, hogy keveseknek áll jól, és ettol teszi kulonlegessé a viselojét. Meg nincs is olyan sok embernek mint mondjuk egy ajak, egy ful vagy sima orr pc. Sokan valahogy félnek tole, de am szerintem nincs miért. :))
2016. szept. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!