Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép ennek a...

Szerintetek szép ennek a lányka a szeme és a szemöldöke?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 27. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem rossz.:)

( Tudom, hogy a vastagabb szemöldök a divat, de egy ici-pici szedés nem ártana neki, csak hogy szebb legyen a formája.

A képen úgy látom, hogy rejtett szemhéjad van. Ha egy világosabb nude vagy fehér szemhéjfestéket (nem erősen) felteszel egy kis szempillaspirállal, máris nyitottabb, frissebb lesz a tekinteted. Nem nagy trükk, de mégis sokat dob.:D Tudom-tudom, nem ez volt a kérdés, de úgy gondoltam, hogy egy kis építőkritikát írok, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy ne kelljen mások véleményét kikérned önigazolásra. Persze nem muszáj megfogadnod, ez csak az én véleményem.:) )

2016. aug. 27. 19:58
 12/13 anonim válasza:
Jaj:( Szerintem nem kell egyből rondázni meg ilyesmik. Tényleg lehet nem ártana egy szemöldök szedés, csak a forma miatt, a szemével szerintem semmi baj sincs.:)
2016. aug. 28. 01:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne szép benne?? Szét retusált retrica kép rossz képminőség.
2016. aug. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!