Miért undorodom minden sminktől? Avagy miért sminkelik magukat az emberek? Bennem undort, néha hányingert kelt. Csak én vagyok így ezzel?
Szempillaspirál, szemöldök cuccok, rúzs és még a körömlakk is. Főleg a körömfestékektől undorodom. Egyszer egy festett körmöt néztem sokáig és kissé rosszul lettem.
Csak én vagyok így ezzel? Kezdem kissé megszokni, de akkor is ez valahogy nem természetes nekem. A festett köröm olyan, mintha az illetőnek nem lenne körme csak egy színes, vagy fertőzött vérfolt.
17\F egyébként, de amióta élek undorodom ettől az egész sminkeléstől.
most ez mi? XD
az oké ha mondjuk van egy barátnőtök és smink nélkül jobban tetszik nektek, de hogy undorodjatok tőle akkor, ha ki van festve a körme vagy a szeme?!
elmentek bulizni/színházba/esküvőre, ő meg szeretne szempillaspirált használni és máris csúnyának és visszataszítónak gondoljátok?
szereti a színeket és kifesti a saját, természetes, nem mű körmét és elhányjátok magatokat?
kijön rajta egy-két pattanás és el akarja fedni, de ti megtiltjátok neki és inkább ő érezze magát kellemetlenül ti meg kiveritek a pattanásos bőrére annyira tetszik?
nem láttatok még szolid és indokolt sminket basszus?
járjatok pasikkal azok nem sminkelnek és nem festik a körmeiket jó esetben :D
szűnni nem akaró rikácsolásba fogtak a nők - ugyan már miért kötelező, hogy a kérdezőnek tetsszen? nem tetszik és kész. "undorodik" - mert nagyon fiatal, és a fiatal üde, természetességet szereti. Joga van hozzá.
Túl van tárgyalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!