Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért undorodom minden sminktő...

Miért undorodom minden sminktől? Avagy miért sminkelik magukat az emberek? Bennem undort, néha hányingert kelt. Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

Szempillaspirál, szemöldök cuccok, rúzs és még a körömlakk is. Főleg a körömfestékektől undorodom. Egyszer egy festett körmöt néztem sokáig és kissé rosszul lettem.

Csak én vagyok így ezzel? Kezdem kissé megszokni, de akkor is ez valahogy nem természetes nekem. A festett köröm olyan, mintha az illetőnek nem lenne körme csak egy színes, vagy fertőzött vérfolt.

17\F egyébként, de amióta élek undorodom ettől az egész sminkeléstől.

2016. aug. 26. 01:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%

Nincs műkörmöm, képzeld el, te szerencsétlen. De attól még abszurd ahogy nyilatkozik a nőkről. Miért boszorkány valaki egy körömlakktól? Emiatt miért kell elítélni valakit? Amit amúgy te is megtettél.

Na ETTŐL lesz valaki igénytelen..

2016. aug. 26. 15:06
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Egyébként megnézném, hány férfi szeretne olyan nőt látni, aki nem borotválkozik sehol, nem mos hajat, stb.. Ne álszenteskedjünk, iszonyodnátok tőle. De itt meg tudjátok osztani az észt, hogy ez nem természetes, az nem. Szánalmas.
2016. aug. 26. 15:10
 13/24 anonim ***** válasza:
18%

hisztit szüntess! nem mondtam, hogy neked műkörmöd van, szerencsétlen te vagy, azt mondtam, hogy taszító, mert karomjellegű. És mohó birtoklásvágyat fejez ki. Az exmtrém színek meg betegségnek tűnnek , körömbetegségnek. Száj és körömfájás.

A műkörmöt és a hajmosást meg miért kellene egymással szembeállítani? Hogy jön ide a hajmosás? Tiszta, rendes ember legyen és lehetőség szerint a gondolkodóképessége is legyen rendben.

egy szolid smink:D:

[link]

2016. aug. 26. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:
98%

"A fiatal lány szép, ha vizet, szappant és törülközőt, körömollót használ. A többi mind kirakatdísz. "

Csak ezt idézném. És jelzem, hogy nincs olyan nő, aki csak ezeket használja, kb 1800 óta. :)

2016. aug. 26. 15:43
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

"És mohó birtoklásvágyat fejez ki. Az exmtrém színek meg betegségnek tűnnek , körömbetegségnek. Száj és körömfájás."

XD

2016. aug. 26. 15:58
 16/24 anonim válasza:
62%

hagyjatok ra a kerdezo valami kis szerencsetlen pattanasos b***zi es itt eli ki magat a hulyesegevel...(feltelezem meg szuz is..)

En meg ugy erzem hogy a nok magatol a szemelyisegedtol es a kinezetedtol undorodnak.. nem lehetne hogy inkabb ki se lepnel az utcara? Nem akarunk rosszul lenni toled..

2016. aug. 26. 18:41
 17/24 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell ilyen gonosz módon válaszolni nekem, én csak őszintén megosztottam... Még csak nem is a gondolataimat, hanem az érzéseimet.

De azt megtudtam, hogy ezzel nem vagyok egyedül, amit érzek, ez megerősíti bennem, hogy velem nincs baj.

Ugyan kérlek! Hogy jön ide a borotválkozás, a tisztálkodás?

Tisztálkodni elengedhetetlen, ahogy borotválkozni is manapság, egy szóval nem mondtam, hogy az ''rossz''.

A sok színes izé amit az emberek magukra raknak... Az viszont a tisztálkodás során lemosódik.

Teljes mértékben örülök, hogy borotválkoznak a nők. Én is :D Semmi köze a kérdésemhez....

Ahogy annak sincs semmi köze a kérdésemhez, hogy meleg vagyok-e, illetve, hogy szűz vagyok-e.

Boszorkány kinézetűnek látom, rondának és undorítónak a legtöbb sminkelt, műkörmös nőt. De mondtam egy szóval is, hogy azok is? Annyit mondtam annak látom.

Például nekem van egy jópár nő ismerősöm, akiket szeretek, barátaim, tudom, hogy jó emberek, okosak is, sosem mondom meg nekik de undorodom sminkjüktől. A legutóbbi barátnőmmel is ugyanez volt a helyzet. Mondtam neki, ne sminkeljen, mert úgy jobban tetszik nekem. És igazából ennek ő örült is.

Vannak szép emberek, átlagos kinézetű emberek, és valljuk be őszintén, ronda emberek is. Természetesen rondák. Azt megértem, amikor ronda nők módosítják a kinézetüket egy kicsit valami alig látható dologgal, szebbek lesznek. De a természetesen szép lányok miért teszik ezt?

Aki természetesen szép az minek csúfítja el magát?

2016. szept. 4. 02:16
 18/24 anonim ***** válasza:

"Mondtam neki, ne sminkeljen, mert úgy jobban tetszik nekem."

Már most kontrollálsz meg manipulálsz. Undorító.

Magad is leírtad, hogy a smink NEKED nem tetszik, aztán megkérdezed, aki szép, az miért használ sminket. Talán mert neki tetszik? Nem te vagy a világ közepe, haver.

2016. szept. 4. 03:26
 19/24 anonim válasza:
100%
azert hasznaljak mert nekik tetszik.. senkit nem erdekel hogy neked mi tetszik vagy szerinted mi csunya :D
2016. szept. 4. 13:26
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Undort ugyan nem ébreszt bennem, de szerintem is csúnya a smink, a bőrnek meg egyáltalán nem tesz jót: elfedsz egy pattanást, a hatezer kencétől és portól pedig hat másikat növesztesz mellé. Kifejezetten csúnyának tartom magam, de néhány alkalom után rendre kukáztam az összes szart, amit kipróbáltam, mert csak rontottam a dolgon - a "márkás" cuccok ugyanúgy lókukót sem érnek, a csúnya csúnya marad, a szépnek meg felesleges.

Szóval én megértem a kérdezőt.

20/L

2016. szept. 4. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!