Miért nem engedik nekem hogy legyen több lyuk a fülemen?
Figyelt kérdés
Egy pici fültágítót is akartam, 3-4 mm-eset, de azt se engedték, most meg szeretnék +2 lyukat az egyik fülembe, és azt se akarják. Nem is tudom hogy nem engedik-e, inkább mindig kitalálnak valami kifogást, hogy most nem arra kell figyelni, nem azt kell a külsőmön változtatni és stb. Másoknak miért lehet? Így olyan kicsinek érzem magamat.;( 17 éves vagyok amúgy, és annak is a nagyon végén.2016. aug. 24. 19:04
1/1 anonim válasza:
Beszélj a szüleiddel,te már nem kicsi gyerek vagy és hogy ez a te döntésed .:) De amugy azért is nem engedhetik meg mert nem tetszik nekik de amugy ha megcsinálod éa ha nem tetszik egy idő mulva ugy is beforr. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!