Miért nem engedik? Mit tegyek, hogy engedjék?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, mindkét fülembe egy-egy fülbevaló van. De szeretnék a jobb fülembe még egyet, valamint egyet majd az egyik porcba. Felhoztam szüleimnek (mélyen vallásosak) és teljesen kiakadtak, hogy én hogy gondolom, meg a fül nem arra való hogy szétlyuggassuk, legközelebb az orromba is akarok? Meg a szemöldöködbe? Nem csináltathatok amíg itthon lakom... Szerintem az imaházba kinek van ilyenje? Ezt tanulom a bibliából? Stb.. Pedig nekem nagyon tetszik... Hogy vegyem rá őket hogy megengedjék? Valamint szerintetek rosszul nézne ki ha a jobb fülembe lenne 3, mert a porcba csak ott tudom elképzelni, a bal fülembe meg egy?2016. máj. 16. 10:59
1/4 anonim válasza:
Nekem se engedte anyukám, aput nem érdekelte. 16 évesen csináltattam először plusz lyukakat, nem volt nagy balhé belőle, pedig eléggé ellenezte anyu. Aztán 17 éves koromban a porcba is csináltattam, azóta is megvannak, és a porcban lévő a kedvencem. Összesen 8 füllyukam van, mindet 16-18 éves koromban csináltattam.
Mondjuk mi igazán vagyunk vallásosak, lehet hogy ezért kezelték lazábban a dolgot, na meg nem is túl szigorúak a szüleim.
20/L
3/4 anonim válasza:
Te nem felnőtt vagy már? Miért kérsz erre engedélyt?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) nálam folyton azt mondogatják hogy csípőfogóval fogják kitépni... És szerinted az nem nézne ki rosszul ha a jobb fülembe lenne ugye kettő egymás mellett plusz a porcba, a bal fülembe meg csak egy?
2016. máj. 16. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!