Jó paróka? (Cosplay)

Figyelt kérdés
Imádom a hosszú hajat, csak sajnos vagy soha, vagy csak nagy küzdelmek árán lehetne olyanom, ráadásul szőkítéssel lehetetlen. Ezért szeretnék egy szép, hosszú, egyenes parókát néhanapjára, valamilyen extrémebb színben. Vagy világosszürke, vagy világoslila, ombre, de igazából a szép barna is játszik. Tudom, hogy a cosplay parókák körében ki lehet fogni igazán szépeket, bár igazából csak egyet vettem, azo nemg annyira látszik, hogy mű, hogy az hihetetlen. Valami olyat keresnék, ahol nem látszik, hogy nem az én hajam. :)
2016. aug. 18. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ebay, wish oldalakról lehet rendelni olcsón viszonylag normálisakat, a lényeg hogy ne legyen túl fényes, mert az nagyon mű. Teljesen természetes egyik sem lesz, csak a normális 100ezres minőségi cuccok.
2016. aug. 18. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes akkor lesz, ha igazi emberi hajból van, azok pedig valóban százezres összegek.

Azonban jó minőségű márkásabb szintetikus haj is lehet olyan, hogy nehezen lehet megmondani hogy eredeti-e vagy sem.

Én a gothic lolita wigs-ről rendelnék, jó minőségű márkás parókák, ahhoz képest az áruk is elfogadható, természetes színekben mint pl a barna pedig sokkal kevésbé észrevehető, hogy szintetikus haj.

Árulnak lace front parókákat is, ha nagyon természetes hatást szeretnél fufru nélkül. [link]

2016. aug. 29. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!