Az nem férfias ha egy fiú korrektort használ?
Hülye haverom korrektort használ, mert hogy "pattanásai" vannak ( ami alig észrevehető). És ő megvan győződve arról, hogy ez "férfias"...
Emberek (főként lányok) ez szerintetek is nem férfias? Mert szerintem nagyon nem...
( Azért írtam azt hogy "férfias", mert a B-betüs szót nem nem lehet kiírni)
Bocsi, de szerintem gáz és nagyon lányos.
Oké, most biztosan jönnek a lehurrogó kommentek, hogy miért, meg más srácok is csinálják, DE könyörgöm, néhány pattanásért, (ami könnyedén eltüntethető normális étkezéssel és folyadékbevitellel,) nehogy már egy sz..r korrektort kenjünk az arcukra, ami ráadásul eltömíti még a pórusokat is, nem engedi szellőzni, így gátolja a hamarabbi meggyógyulását is.
Nulla logika van benne.
Úgyhogy légyszi, világosítsd már fel a haverodat, hogy a korrektorral még rosszabbat tesz, mert azzal csak nehezíti a pattanások meggyógyulását.
Szerintem semleges.
Ha jól használja egyáltalán nem látszik. Reggel két pillanat lefedni egy-két ragyát, szóval piperkőcségnek sem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!