Ballagásra szeretném magam kisminkelni, milyen hozzávalók kellenek?
általános iskola gondolom...
alapozó nem kérdés. ez alap.
púder ha pattanásos, zsíros a bőröd.
szemceruza
szemhéJ!!!púder (Te tényleg elvégezted a 8-at?! nem vót nyelvtan?)
spirál
pirosító
szájfény
profik használnak még korrektort, tust, pirosító fölé és homlokra csillámosítót, szájkontúrt, szemöldökceruza.
a szempillagöndörítő már gondolom túlzás lenne....
Ne a kínaiból vásárolj be. Sminket csak jó érdemes venni mert a gagyin meglátszik hogy az.
otthon gyakorolj egy kicsit az éles bevetés előtt. Elsőre ne csinálj túl erős sminket mert még nem tudsz benne viselkedni... majd később kitapasztalod mi áll jól.
Elsőre én egy nagyon vékony alapozót tennék, pici szempillaspirállal meg átlátszó esetleg rózsaszín szájfénnyel. Ettől többet hirtelen ne ha eddig nem smikeltél.
Szia!
Ennyire fiatalon,főleg ha még baba bőröd van én nem ajánlom, hogy alapozóval kenegesd. Persze ha már megjelentek pattanások vagy bármi amit nem szívesen látsz magadon akkor mehet rá pici korrektor és az egész arcodra alapozó természetesen.A hajtőnél és a nyakadnál vigyázz,dolgozd el megfelelően. Szerintem emeld ki a szemed, szemcerkával és valami rózsaszínes üde szemhéjfestékkel aztán mehet a szemspirál :) Szádra vagy rózsaszín vagy bőrszínű szájfény és kész is vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!