Csajok? Vannak nektek gondjaitok a szempilláitokkal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval az én problémám az,hogy akárhányszor befestem a szempillámat szempillaspirállal,állandóan összeragadnak a szempilláim. Pedig nem viszek fel rá sok festéket.De eléggé visszataszító,legalábbis nekem,hogy mikor befestem összeragadnak.Hallottam már olyasmiről,hogy szempilla fésű,az mennyire tud rajta segíteni? Nem tudom nektek vannak e ilyen problémák,de ez engem nagyon zavar. Ha valakit érint ez a dolog,akkor légyszíves valami tanácsnak nagyon örülnék. köszi előre is :)2010. ápr. 18. 17:52
11/16 anonim válasza:
Sziasztok!
Én már rengeteg féle szemspirált kipróbáltam, rengeteg féle szem/pillatípusra(nem csak magam sminkelem)és tapasztalataim alapján sokszor a drágább spirál sem hozza azt a minimális elvárást sem, hogy ne ragadjon össze. Elég sok terméknél a szerencsén múlik. Létezik szempillafésű, de nekem az nem az igazi. Alacsonyabb árkategóriában én nagyon tudom ajánlani az Avon spiráljait, eddig nekem egy sem okozott csalódást :) Hozzá jól jöhet még egy szempillafésű is és szép lesz az eredmény :) Sok sikert!
12/16 anonim válasza:
Maybelline Volume Express Colossal nekem is volt, az nagyon jó, szép pillákat csinál. Én még rágesitettem göndöritővel is, és akkor sem ragadtak összea pillák. Még van otthon egy Kallos spirál is, olcsó, de egész jó ahhoz képest, dúsit, és nem ragasztja össze ez sem a pilláimat(pedig hú ne tudd meg, hogy össze tudnak ragadni az enyémek is). Lehet gond a technikáddal és a szempillaspirállal is, probálj ki többfélét!
13/16 A kérdező kommentje:
Csajok! Na ma megvettem ezt a Maybelline Volume Express Colossal-t , [link] és ahogy így először kipróbáltam nem tetszik. A pillákkal nincs gond amiket vele csinálok,de egyszerűen nem lehet lemosni ( amúgy az enyém vízálló) de sehogy nem jön le ha le szeretném mosni (mert én nem szoktam sminkben elaludni,meg ha itthon vagyok nem is festem magam),és ahogy próbálom leszedni csak összeragadnak a pilláim. Ti akik ezt használtátok,használjátok,hogy oldjátok meg ezt?
2010. ápr. 22. 17:13
14/16 anonim válasza:
Mért vízállót vettél akkor ? amúgy nekem is van ilyen de nem szeretem csak kiegészítésként használom a miss sporty mellé.én azt szeretem ha dúsak a pilláim és nem hosszúak de nekem is összeszokott ragadni mert mindig kenem és kenem
15/16 anonim válasza:
hát a vízállók azok már csak ilyenek :S dm-ben lehet kapni balea márkájú két komponensű lemosót, az szépen leszedi. kék-fehér színű lötty.
16/16 anonim válasza:
nekem ha összeragad akkor a kezemmel szét szedem amikor még nem száradt meg de nagyon óvatosan és csak piszgálgatom:D de lehet h ha neked nagyon összeragad akkor a szempillaspirál rossz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!