Az Essence termékek jó minőségűek? Sok jót hallottam az essence-ről, de akkor miért olyan olcsó? Konkrétan az alapozójára és púderére vagyok kíváncsi.
Nagyon világos arcbőrre keresek púdert. Valaki írta, hogy van világos színű alapozójuk, ezért reménykedem, hogy púderből is van.
Eddig csak egy filces szemhéjtusom volt ebből a termékből, de az nem ért semmit se (fekete helyett szürke színe volt).
Köszönöm a válaszokat!
Leginkább a púder és a körömlakk kellene. A Maybelline-nek van szintén világos színű púdere, szóval nem tudok dönteni. Szerintetek essence vagy Maybelline? Maybelline drágább, de nem tudom, hogy megéri-e megvenni. Segítsetek!
nekem volt olyan maybelline púderem. ha arra gondolsz ami ilyen a teteje ilyen vajszinű és az alja meg ilyen kihuzható fekete doboz és abban van a szivacs.
szeretem az essense-et nagyon és a azthiszem az talán 2500ftba kerül szval drágább is de én azt nagyon szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!