Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Az Essence termékek jó minőség...

Az Essence termékek jó minőségűek? Sok jót hallottam az essence-ről, de akkor miért olyan olcsó? Konkrétan az alapozójára és púderére vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés

Nagyon világos arcbőrre keresek púdert. Valaki írta, hogy van világos színű alapozójuk, ezért reménykedem, hogy púderből is van.

Eddig csak egy filces szemhéjtusom volt ebből a termékből, de az nem ért semmit se (fekete helyett szürke színe volt).

2010. ápr. 18. 16:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
17.02 nekem a körömlakk kibírja egy hétig, de csak azért nincs fenn addig, mert megunom... egyébként semmi baja, nem pattogzik le, nem válik fel. az aljánál sem. volt olyan, hogy fennhagytam addig, amíg már látszott a lenövés, de a formája ugyanaz maradt.
2010. ápr. 21. 18:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a spiráljaikat szeretem nagyon ,de az alapozó nem az igazi sztem....:/am én csak buliba használok alapozót mert szép bőröm van nem problémás egyátalán de barátnőmnek pattanásos és neki nagyon nem jó főleg a habállagú mert nagyon megláccik...
2010. ápr. 21. 18:46
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Leginkább a púder és a körömlakk kellene. A Maybelline-nek van szintén világos színű púdere, szóval nem tudok dönteni. Szerintetek essence vagy Maybelline? Maybelline drágább, de nem tudom, hogy megéri-e megvenni. Segítsetek!

2010. ápr. 21. 19:47
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt olyan maybelline púderem. ha arra gondolsz ami ilyen a teteje ilyen vajszinű és az alja meg ilyen kihuzható fekete doboz és abban van a szivacs.

szeretem az essense-et nagyon és a azthiszem az talán 2500ftba kerül szval drágább is de én azt nagyon szerettem.

2010. ápr. 21. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!